Hoe kan ik YouTube-video's converteren naar een iPod op een Windows-computer

Hoe kan ik YouTube-video's converteren naar een iPod op een Windows-computer


YouTube-video's zijn ontworpen om alleen online gespeeld worden bij gebruik van een webbrowser op een computer. U kunt een kopie van een YouTube-video op de pc die kunnen worden overgebracht naar een iPod te maken zonder enige vergoeding te betalen. U kunt een gratis website video conversie service te gebruiken om de YouTube-video te converteren naar een iPod-compatibel formaat en sla het bestand op het bureaublad van de computer of het installeren van een gratis YouTube-video conversie programma waarmee je de zorg van het proces te nemen voor jezelf de PC. Na de conversie naar de iPod-compatibel formaat, kan de YouTube-video worden opgeslagen in de iTunes-bibliotheek op de harde schijf van de computer en overgebracht naar een iPod.

instructies

YouTube conversie met een website Video Conversion Dienst

1 Kopieer het webadres van een YouTube-video in de web browser URL-veld door te drukken "Command + C '(Mac) of" Ctrl + C "(PC).

2 Ga naar een website video conversie service, bijvoorbeeld de Media Converter of Media Convert website video conversie dienst (zie de links in Resources).

3 Plak de YouTube-video webadres in de "URL" veld op de webpagina. Klik op de knop "Volgende" om naar een nieuwe webpagina.

4 Selecteer "MP4" of "MP4 / iPod" uit het drop-down menu naast het tabblad "Format". Klik op de knop "Volgende" om naar een nieuwe webpagina.

5 Klik op de "Start" of "Convert" knop. Wacht als een voortgangsbalk op de webpagina vult tot 100%. Klik op de knop "Volgende" om naar een nieuwe webpagina.

6 Klik op de "Opslaan" of "Opslaan als" -knop. Noem de iPod-compatible bestand in de kolom "Naam" aan de bovenkant van het venster dat verschijnt. Selecteer "Desktop" in het "Locaties" drop-down menu in het midden van het venster.

7 Selecteer "Desktop" in het "Locaties" drop-down menu in het midden van het venster.

8 Klik op de knop "Save" in de rechterbenedenhoek van het venster. De iPod-compatible bestand is nu opgeslagen op het bureaublad en kan voor het overbrengen naar een iPod worden gekopieerd naar de iTunes-programma.

YouTube conversie met een YouTube-video conversie programma

9 Het downloaden van een YouTube-video conversie programma naar het bureaublad, bijvoorbeeld de gratis YouTube naar iPod en PSP Converter (zie de link in Resources). Dubbelklik op het bestand wanneer het volledig is gedownload. Volg de commando's om het programma op het bureaublad te installeren. Herstart de PC.

10 Dubbelklik op het pictogram van de YouTube-video conversie programma's op te starten.

11 Selecteer de "Toevoegen" of "Add File" knop op het hoofdscherm van de YouTube-video conversie programma's. Navigeren in het venster dat verschijnt naar de YouTube-video-bestand op de harde schijf van de computer. Klik eenmaal op de YouTube-video-bestand met de muis. Klik op de knop "Open" om het venster te sluiten.

12 Selecteer "MP4" of "iPod" in het "Converteren naar" drop-down menu op het hoofdscherm van de YouTube-video conversie programma's.

13 Klik op de knop "Browse" naast de "Save To" of het tabblad "Output". Navigeren in het venster dat verschijnt op het bureaublad van de computer. Klik op "Save" op het venster om het venster te sluiten.

14 Klik op de "Convert" of "Start" knop op het hoofdscherm van de YouTube-video conversie programma's.

15 Wacht op een bevestiging venster om pop-up die stelt dat de YouTube-video is omgezet en opgeslagen op het bureaublad. Klik op de knop "OK" in het venster bevestiging om het venster te sluiten. Stoppen met de YouTube-video conversie programma.

Hints

  • De snelheid van de conversie van de YouTube-video in een iPod-compatible bestand op de website video conversie dienst zal sneller zijn als internetverkeer is licht.
  • Gebruik de website video conversie dienst webpagina niet verlaten voordat het bestand iPod-compatible is opgeslagen op het bureaublad.