Een eigen tempo Tutorial voor SolidWorks

Een eigen tempo Tutorial voor SolidWorks


Solidworks is een 3D CAD programma dat wordt gebruikt voor het mechanisch ontwerp werk. Weten hoe te gebruiken Solidworks kan zeer nuttig zijn bij het aanvragen van engineering, ontwerp en het opstellen banen. Sommige hogescholen en universiteiten bieden opleidingen in Solidworks, maar er zijn middelen die u kunnen helpen leren om de software te gebruiken op uw eigen.

SolidWorks Tutorials

Een handige plek om te beginnen met het leren te gebruiken Solidworks is door middel van de tutorials ingebouwd in Solidworks zelf. Open Solidworks, klikt u op het tabblad "Solidworks Resources" aan de rechterkant van het scherm, en klik vervolgens op "Tutorials." Er zijn tutorials die basisdeel modellering, vergaderingen en andere belangrijke kenmerken van Solidworks.

Solidworks Website

Als je problemen hebt met het gebruik van een Solidworks commando, kunt u kijken op de SolidWorks Online Help-pagina naar een beschrijving van hoe het werkt te krijgen. De Solidworks site heeft ook een discussieforum dat antwoorden op vragen die u heeft over hoe Solidworks functies aanbiedt.

andere websites

Er zijn een aantal andere websites die informatie over het gebruik van Solidworks, betreffende onderwerpen van basis deel en assemblage creatie tot geavanceerde modelleringstechnieken. Er zijn zelfs Youtube video's die je verschillende taken in Solidworks stap zal laten zien voor stap.

Boeken

De meeste grote boekhandels bieden een aantal boeken over Solidworks geschreven voor mensen die willen leren om de software te gebruiken. Een betrouwbare en nauwkeurige Solidworks boek kan zeer nuttig zijn om te hebben, want het zal uitleggen hoe de kenmerken van Solidworks opereren in veel meer detail dan een website.