Hoe de GIMP Predator filter te gebruiken

Hoe de GIMP Predator filter te gebruiken


Elke keer als ik denk dat ik alle functies in GIMP gezien, vind ik een nieuwe. Of ik ben niet zo gedetailleerd als ik ooit was, of ze houden van nieuwe dingen toe te voegen aan GIMP. In ieder geval, tijdens het surfen op het filter galerie de andere dag zag ik de PREDATOR filter. What the heck is dat vroeg ik me af? Het enige wat ik kon denken was de film "Predator" en dat is precies wat het is. Net als alle GIMP filters is het vrij eenvoudig te gebruiken-dus lees verder om erachter te komen hoe u uw foto te zetten in een roofdier!

instructies

1 Hoe de GIMP Predator filter te gebruiken


Vind een afbeelding te gebruiken. Ik had geen idee van wat voor soort foto het beste voor een roofdier zou zijn. Dit was het beeld dat ik had geopend dat is een beeld van een jonge jongen op een Mets spel. Ik net zoiets als het beeld, maar het is een beetje te zacht geconcentreerd naar mijn smaak en ik probeerde om erachter te komen hoe het beter te maken. Ik ben er niet zeker van het proces maakte het beter, maar het een impact had zeker.

2 Hoe de GIMP Predator filter te gebruiken


Net als alle GIMP filters, het roofdier heeft zijn eigen control panel. Edge beheert dat de randscherpte van het effect. Hoe hoger het nummer dat u kiest, hoe groter het effect. Pixelate aantal pixels en de controle van de intensiteit van het effect. Niet met een idee van wat ik wilde, ik begon te spelen met de schuifregelaars. Er is geen voorbeeld van dit effect, dus je moet een keuze maken, maken het beeld en vervolgens ongedaan maken als je niet bevalt.

3 Hoe de GIMP Predator filter te gebruiken


Ik gebruikte de standaardinstellingen en dit was het resulterende beeld. Ik dacht dat het beeld was veel te donker en had niet genoeg impact.

4 Hoe de GIMP Predator filter te gebruiken


Ik aangepast de schuifregelaars om elk halverwege het bereik te maken en weer teruggegeven. OK, ik was onder de knie krijgen van het, maar nog steeds niet like this one. Ik gemaakt een aantal keren unchecking HOUD DE SELECTIE en aparte laag. Ik kon nog steeds niets helder genoeg te krijgen.

5 Hoe de GIMP Predator filter te gebruiken


Ik heb toen besloten om de EDGE bedrag tot 24 en het aantal pixels tot 5. Dit werd steeds veel dichterbij te stellen, dacht ik, en slechts een paar meer fine tuning aanpassingen zou het lukken.

6 Hoe de GIMP Predator filter te gebruiken


De uiteindelijke rendering dat ik probeerde was EDGE Bedrag op 22 en aantal pixels op 2 met aparte laag niet aangevinkt. Ik ben niet zeker of ik dit beeld helemaal niet, maar het toont wel aan de toepassing van het filter. De volgende stap voor mij zal zijn om te proberen en vind een beeld, misschien van mijn hond of een beer die effectief zal werken met het filter effect. Alle speciale effecten moeten worden geëxperimenteerd met totdat u het juiste beeld voor de toepassing van het filter te vinden. Dus veel plezier met de predator filter, maar in gedachten te houden dat het gebruik van deze filters net zo verslavend als een videogame kan zijn.

Hints

  • Blader door uw bibliotheek om een ​​goed beeld te gebruiken met de predator te vinden. Een met veel hoogtepunten en kleuren het beste werkt.
  • Vergeet niet om uw speciale effect onder een andere naam op te slaan, zodat u de integriteit van uw beeldarchief te beschermen.