Hoe naar Tag Wall van een vriend en niet de Feed

Hoe naar Tag Wall van een vriend en niet de Feed


Facebook laat je taggen nieuwe berichten met de namen van specifieke vrienden die je wilt in het gesprek op te nemen. Wanneer u een vriend taggen, wordt zijn naam als een link naar zijn Facebook-profiel. Standaard wordt de post op uw eigen muur en je vriend muur, maar ook in het nieuws-feeds van je vrienden en vrienden van de tag vriend. De enige manier om een ​​tag Facebook wall bericht garanderen niet in derden nieuwsfeeds is om de post privé tussen jou en de tag vriend te maken.

instructies

1 Log in op Facebook, klikt u in de status vak aan de bovenkant van het scherm en beginnen met het samenstellen van een bericht waarin je een vriend zal taggen.

2 Type "@" overal in de post, onmiddellijk gevolgd door de naam van de vriend die u wilt labelen. Klik op de naam van de vriend toen het onder je cursor verschijnt. Deze labels de vriend.

3 Klik op het hangslot onder het tekstvak en kies "Aanpassen" uit het drop-down menu dat verschijnt. Dit opent een aangepaste privacy panel voor dit bericht.

4 Klik op het drop-down menu in de aangepaste privacy-paneel en selecteer "Only Me," en klik op de knop "Save Setting" aan de onderkant van het paneel.

5 Klik op de "Share" knop onder het tekstvak om de post te taggen en post aan de muur van uw vriend. Jij en je vriend zal in staat zijn om de post op uw eigen muren en nieuws feeds te zien, maar het zal niet aan iemand anders.