Hoe maak je een PowerPoint-bestand Zip

Hoe maak je een PowerPoint-bestand Zip


Zippen een PowerPoint-bestand is een geweldige manier om ruimte op uw computer op te slaan bij het archiveren van PowerPoint-presentaties. Door het creëren van een gecomprimeerd PowerPoint zip-bestand, is het ook veel gemakkelijker om het bestand e-mail naar een klasgenoot, collega of vriend. Wanneer een PowerPoint-bestand is in een "gezipte" staat, kan niet worden geopend. Met het oog op en open / of wijzigen van een gezipt PowerPoint-bestand, gewoon unzip het bestand en het zal terugkeren naar zijn oorspronkelijke formaat, dat u kunt openen in Microsoft PowerPoint.

instructies

Op een Mac

1 Open de Finder.

2 Blader door uw computer en kies de PowerPoint-bestand dat u wilt zip.

3 Klik met de rechtermuisknop of druk op "Ctrl" en klik op de PowerPoint-bestand. Klik vervolgens op "Maak archief van." A gezipte PowerPoint-bestand wordt gemaakt op basis van het oorspronkelijke PowerPoint-bestand.

Op een PC

4 Open Windows Verkenner.

5 Blader door uw computer en kies de PowerPoint-bestand dat u wilt zip.

6 Rechtsklik op het PowerPoint-bestand. Vervolgens kiest u 'Verzenden naar' en selecteer "gecomprimeerde (gezipte) map." A gezipte PowerPoint-bestand wordt gemaakt op basis van het oorspronkelijke PowerPoint-bestand.