Hoe Songs Met GarageBand Maak

GarageBand is een programma door Apple als onderdeel van de "iLife" softwarepakket. GarageBand is ontworpen om de creatie van-loop-gebaseerde muziek eenvoudiger te maken. De projecten die in GarageBand kunnen worden geïmporteerd in professionele digitale audio workstation software van Apple, genaamd Logic. Veel muzikanten gebruiken GarageBand als een "schetsblok" ruwe ideeën samen te stellen, en vervolgens importeren het project in Logic om het werk te voltooien. Het samenstellen van een nummer in GarageBand kan een snel proces, afhankelijk van het type geluid dat je nastreeft.

instructies

1 Open GarageBand en klik vervolgens op "New Project."

2 Dubbelklik op het pictogram voor het gewenste type project. Klik bijvoorbeeld op 'Loops. "

3 Voer een naam voor het project, en klik vervolgens op om het tempo, de maatsoort en de sleutel te wijzigen, indien gewenst. Klik op "Create."

4 Klik op de categorie knoppen of zoeken naar loops toe te voegen aan het project. Klik op de naam van een lus om het te bekijken. Sleep de loop naar de tijdlijn op te nemen in het project.

5 Klik op het plusteken in de linkerbenedenhoek van het venster om een ​​instrument track toe te voegen. Klik op het juiste icoon voor een software-instrument, echte instrument of elektrische gitaar. Bijvoorbeeld, om de zang op te nemen met een microfoon, klikt u op 'fysiek instrument, "en klik op" Create. "

6 Klik op de "Record" knop om geluid op te nemen in het spoor. Klik bijvoorbeeld op "Record" en start vervolgens in de microfoon zingt.

7 Gebruik de navigatietoetsen aan de onderzijde van het venster om de positie van de cursor op de tijdlijn te veranderen, om te beginnen en het afspelen te pauzeren en op te nemen in de geselecteerde track.