Hoe maak je eigen karaoke met gratis downloads

Voor velen, karaoke is de ultieme leuke activiteit op elk feest. Om uw eigen karaoke songs te maken, moet u eerst de nummers in een herkenbare audio formaat te downloaden, zoals MP3. Diverse-muziek downloaden van websites kunnen u helpen met dit. Zodra u de nummers, kunt u elke audio-editing software, zoals Audacity, Karaoke Anything of Wavosaur selecteren voor het omzetten van de nummers in karaoke tracks. Dit houdt in het verwijderen van hun songteksten, zodat je je zang een test kan geven als de muziek speelt.

instructies

Download gratis Songs

1 Ga naar een website die gratis te downloaden MP3's biedt. Je moet songs waarmee u uw eigen karaoke tracks te maken te downloaden. U kunt gratis downloadbare nummers te vinden van websites zoals Bee MP3, MP3-Raid en AirMP3.

2 Zoeken naar een bepaald spoor op de naam in het zoekvak of blader door de categorieën en genres.

3 Open het nummer dat u wilt downloaden. Er zal een knop "Download" naast de titel van het nummer zijn. Met deze knop kunt u het nummer te downloaden naar de computer.

Omzetten naar Karaoke

4 Gebruik Audacity, een gratis audio-editing software voor het maken van de MP3 een karaoke-spoor. U kunt downloaden en installeren vanaf audacity.sourceforge.net/download. Eenmaal geïnstalleerd, start het programma, klik op "Open" en de gedownloade MP3 bestand te laden. U heeft dan om de track te selecteren door te klikken en de muis over de Audacity display. Na markeren, ga naar het menu "Effecten" en selecteer "High Pass Filter" of "Low Pass Filter," afhankelijk van hoe luid de zang. Het verwijderen van zang is niet een automatisch proces en je zal moeten proberen de filters om te zien welke het beste voor elke song werkt. Als u tevreden bent met het resultaat, ga naar "File" en klik op 'Opslaan' om uw karaoke bestand op te slaan. Volg hetzelfde proces voor het verwijderen van de zang van elke song.

5 Gebruik Karaoke Anything, gratis audio-editing software om tracks converteren naar karaoke. U kunt downloaden en installeren via de link in onderstaande referenties. Als je eenmaal klaar bent met de installatie, start de applicatie en klik op de knop met de tekst "MP3 Player Mode." Dan moet je het spoor in het programma te laden, dus klik op de knop "Bron" en open de MP3-song. Start het spelen van het lied door te klikken op de knop "Play". Zoals het speelt, moet je de "Karaoke Effect" schuifbalk lichtjes achteruit. Hierdoor wordt de frequentie van de lied koor verminderen. Hoe meer het effect wordt toegepast, hoe meer uitgesproken de demping om de frequentie van de stem. Je zult in staat om de veranderingen te beluisteren zal zijn als je de schuifknop te verplaatsen, zodat u kunt stoppen met het instellen wanneer je het level te vinden redelijk. Om het bestand op te slaan, ga naar "File"> "Save" in het menu.

6 Gebruik Wavosaur, dat is een ander audio-editing software. U kunt downloaden en installeren via deze link: wavosaur.com/download.php. Eenmaal geïnstalleerd, start het programma. Klik op "File" en selecteer "Open." Nu laadt u de MP3-track om te beginnen met werken. Eerst moet je de hele track te selecteren, dus ga naar "Edit" en klik op "Alles selecteren." Ga dan naar "Processen" van de top menu en selecteer "Vocal Remover." Als u nu de song af te spelen, zal het muziekbestand zijn zonder zang. Als u wilt opslaan, ga naar "File" en selecteer "Opslaan." Wavosaur verwijdert de zang automatisch met behulp van haar eigen oordeel, dus er is geen garantie op hoe goed het in staat om de zang filteren zal zijn. Het kan wonderen werken op één track, maar misschien niet in staat om te filteren op alle de zang van een ander nummer.