Hoe gebruik je een Pocket PC naar een laptop verbinding met het internet

De meeste laptops beschikken over een draadloze kaarten of apparaten ingebouwd in hen. Hiermee kunt u toegang tot draadloos internet op veel plaatsen hebben. Het probleem met wi-fi netwerken is dat ze hebben meestal een beperkt signaalbereik. Als alternatief voor draadloos internet, kunt u een Pocket PC te gebruiken als een externe modem voor je laptop. Dan kunt u toegang tot het internet in meer afgelegen gebieden waar draadloos internet is niet beschikbaar.

instructies

1 Ga naar Pocketpc-live.com/downloads/USB-Modem.zip vanaf uw Pocket PC naar de HTC USB-modem driver te downloaden. Hierdoor kan uw laptop naar de Pocket PC-apparaat als modem te herkennen.

2 Tik op het menu 'Start' op uw Pocket PC en tik vervolgens op 'Programma's' en tik op "Modem Link." Wacht tot de "Modem Link" te openen.

3 Selecteer de USB-optie in het "Connection" drop-down menu. Selecteer de optie Internet in het "Access point name" drop-down menu. Tik op de "Activeren" knop, en sluit vervolgens de Pocket PC om uw laptop met een USB-kabel. Zet uw laptop en wachten op de Windows "wizard Nieuwe hardware gevonden" te openen.

4 Klik op de optie "Nee, deze keer niet" onder "Kan Windows verbinding maken met Windows Update om te zoeken naar software?" Klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

5 Selecteer de "Install uit een lijst: of een specifieke locatie." Klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

6 Selecteer "Zoeken naar het beste stuurprogramma op deze locaties," en vink het vakje aan naast "Ook op deze locatie in de zoekopdracht." Selecteer de Pocket PC locatie in het drop-down menu. Druk op de "Next" knop om verder te gaan.

7 Klik op de knop "Finish" zodra Windows Pocket PC-apparaat heeft gekozen.

8 Open de map HTC USB-modem driver. Wanneer u het bestand gedownload, moet het zijn verschenen op uw bureaublad. Selecteer "HTC USB-modem" in het "Modem" drop-down menu. Klik op de "Dial" knop om verbinding met het internet.