Het instellen van de tijdzone op uw computer

Misschien wilt u de tijdzone op uw computer veranderen als u naar een nieuwe locatie of als uw nieuwe computer is niet het tonen van de juiste tijdzone te verplaatsen. Deze instructies zijn voor Windows 98. Aanwijzingen voor andere besturingssystemen of versies kunnen variëren.

instructies

1 Vanuit het menu Start, klik op Instellingen en vervolgens op Configuratiescherm. Een venster met pictogrammen en tekst wordt geopend.

2 Dubbelklik op Datum / Tijd. Er verschijnt een venster.

3 Klik op het tabblad Tijdzone. Een venster met een kaart zal verschijnen. Boven de kaart vindt u een tekstvak toont de tijdzone die uw computer momenteel gebruikt te zien.

4 Klik op het kleine pijltje rechts van de Time Zone tekstvak, en selecteer een nieuwe zone in het menu dat verschijnt. Het tekstvak verandert om uw keuze weer te geven.

5 Klik op OK.

Hints

  • Om weer te geven daglicht-tijd te besparen automatisch verandert, zet een vinkje in het selectievakje naast 'Klok automatisch aanpassen aan zomertijd veranderingen. "
  • De tijdzone die u selecteert u de datum en tijd die op de eigenschappen van uw documenten worden gestempeld beïnvloeden. een verkeerde tijdzone instellen zal je incorrecte tijd en datum stempels geven.