Hoe maak je een harde schijf uploaden van de ene computer naar de andere

Hoe maak je een harde schijf uploaden van de ene computer naar de andere


Computer eigenaar zou willen informatie van de ene harde schijf te uploaden naar andere voor een aantal redenen. Een computer eigenaren die een nieuwe pc te kopen zal een handige manier nodig om persoonlijke bestanden van de oude, terwijl de eigenaren van defecte harde schijven moet alle bestanden die ze kunnen redden. Ongeacht wat de reden is het belangrijk te weten hoe bestanden van een harde schijf uploaden naar een andere.

instructies

1 Open de USB-schijf behuizing hard en plaats uw harde schijf in. Sluit de kabel in de behuizing aan de achterkant van uw harde schijf - dit zal uw interne IDE of SATA-schijf te converteren naar een externe USB-drive. Sluit de USB-kabel van de harde schijf behuizing aan op de USB-poort van uw computer.

2 Meld u aan op uw computer en klik met de rechtermuisknop op "My Computer." Kies "Explore" in het menu om Windows Verkenner te openen.

3 Markeer de stationsletter die overeenkomt met de USB-harde schijf. Markeer de bestanden die u wilt uploaden, klik met de rechtermuisknop en kies "Kopiëren" in het menu. Markeer de map op de interne harde schijf van uw computer, waar u de overdracht van bestanden. Klik met de rechtermuisknop op deze map en kies "Plakken" in het menu. Uw bestanden worden nu geüpload naar hun nieuwe locatie.

Hints

  • Verplaats alleen uw bestanden met behulp van deze techniek. Je zal niet in staat zijn om programma's te gaan op deze manier. Als u uw programma's op uw nieuwe computer te installeren, moet u de installatie schijven die bij elk programma kwam de programma's te gebruiken of te downloaden van de website van de softwarefabrikant.