Hoe maak je een PDF-bestand in Flash Open

Animators en webdesigners gebruiken Adobe Flash om interactieve films te maken voor online bekijken. Een PDF-bestand kan worden bewerkt om te laten zien in Flash-formaat als een film. Voordat u probeert een PDF-bestand te openen in Flash te bewerken, moet u het PDF-bestand naar Flash (SWF) formaat om te zetten. Dit kan met verschillende programma's.

instructies

1 U kunt de Macromedia FlashPaper gebruiken om uw PDF-bestand te converteren naar Flash (SWF) formaat. FlashPaper is een standalone programma dat u kunt gebruiken om afdrukbare bestanden te veranderen in SWF-bestanden in één stap. Sleep het PDF-bestand pictogram naar het pictogram FlashPaper op uw bureaublad om de conversie uit te voeren, dan laden in Flash. U kunt het programma uitproberen voor een periode vóór de aankoop van de volledige versie. Deze optie werkt op computers met Windows.

2 U kunt ook uw PDF-bestand te converteren naar SWF-formaat met behulp van de pdf2swf nut. Pdf2swf zet elke pagina van het PDF-bestand in een eigen frame van een Flash-filmbestand. U kunt volledig opgemaakte afbeeldingen en tekst te vervoeren naar de film. Na het omzetten, kunt u vervolgens openen en het SWF-bestand in Flash bewerken. Dit programma werkt op Windows, Mac OS X, Solaris, Linux en enkele andere besturingssystemen.

3 Je kan ook een PDF-bestand compatibel is met Flash gebruiken FlippingBook Publisher te maken. Deze software zorgt voor een online boek met flipping pagina's in Flash-formaat. Upload uw PDF-bestanden van uw computer ( "Import PDF"), kiest u het SWF-conversie-formaat, en selecteer "Start" om het bestand te converteren. U kunt dan opent het nieuwe SWF-bestand in het Flash-programma. Deze optie is compatibel met Windows-systemen.