Hoe maak je een Word-document in Excel importeren?

Hoe maak je een Word-document in Excel importeren?


Het importeren van een Microsoft Word-document in Microsoft Excel is vaak handig als u wilt een spreadsheet maken uit een lijst of vormen die u al hebt gemaakt, zoals een adresboek. Gelukkig, omdat Word en Excel zijn zowel Microsoft Office-programma's, ze werken goed samen. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat het Word-document goed is opgeslagen, en vervolgens gebruik van Excel Wizard Tekst importeren om de conversie te voltooien.

instructies

1 Open een Word-document dat u wilt importeren.

2 Klik op de "Microsoft Office-knop." Klik op 'Opties voor Word. "

3 Klik op het tabblad "Advanced". Onder "Behoud Fidelity bij het delen van dit document, klikt u op" Gegevens opslaan als gescheiden tekstbestand. "Deze functie zal Excel het bestand dat u gaat importeren lezen. Klik op" OK ".

4 Klik op de "Microsoft Office-knop." Kies "Opslaan als." Onder "Opslaan als type." Selecteer "Platte tekst." Dit zal het bestand op te slaan als een txt-bestand. Een bestand conversie venster zal verschijnen. Klik op 'OK'.

5 Open Microsoft Excel.

6 Klik op het tabblad "Data". In de "Externe gegevens ophalen," klik "in tekst."

7 Selecteer het bestand dat u zojuist hebt opgeslagen in stap 4. Klik op 'Openen'. De wizard Tekst importeren verschijnt.

8 Selecteer "Afgescheiden" onder "Original Data Type." Klik op 'Volgende'.

9 Selecteer het scheidingsteken dat u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld, vink "Comma" in plaats van "Tab" om te zien hoe het de conversie beïnvloedt. Klik op 'Volgende'. Klik op "Finish."

10 Klik in de eerste cel (A1) in Excel. Klik op "OK" om de gegevens te importeren.

Hints

  • Selecteer de volgende rij in de spreadsheet om gegevens uit een ander Word-document te importeren. Dit is nuttig om gegevens te vergelijken van verschillende lijsten of formulieren.