Hoe de T-shirt van de printer gebruiken op een HP-computer

Ben je moe van het zien van de zelfde nauwkeurige ontwerp op t-shirts in de winkel? Misschien zag je iemand op straat die een persoonlijke of aangepaste overhemd had en vroeg zich af waar ze kregen het. U heeft waarschijnlijk niet beseffen dat je je eigen t-shirts kunt maken vanuit het comfort van uw huis met uw HP computer. Gebruik de T-shirt van de printer op de HP computer om uw eigen ontwerpen te maken en rijdt je vrienden wild met afgunst.

instructies

1 Open de HP Activity Center op uw computer. Er moeten verschillende soorten van beursgenoteerde producten, maar op zoek naar de sectie "Iron-On". Hier heb je toegang tot een grote verscheidenheid aan ontwerpen hebben of hebben de mogelijkheid om uw eigen ontwerp. U kunt ook ontwerpen die u kunt aanpassen naar eigen wens te vinden.

2 Ontwerp uw t-shirt met behulp van een van de sjablonen in de Activity Center of door het uploaden van uw eigen ontwerp. De HP Activity Center stelt u in staat om voor de kentering in een bestaand ontwerp of tweak uw ontwerp zodat het past bij uw behoeften.

3 Plaats de ijzer-on transfer papier in uw computer printer. Dit artikel is verkrijgbaar bij de meeste ambachtelijke winkels en zelfs rechtstreeks van HP. Hiermee kunt u afdrukken van een ontwerp en strijk dat het ontwerp op een t-shirt.

4 Verander de inktcartridge in de printer voor één specifiek gemaakt voor het bedrukken van kleding, net als de inkt van Vivera. Regelmatig cartridges gewoon niet werken voor t-shirt drukken, omdat de inkt is niet sterk genoeg om vast te houden aan de stof.

5 Print uw ontwerp op de transfer papier en je bent klaar om direct te strijken op een t-shirt van uw keus bent. Het enige wat je hoeft te doen is uw printer wijzigen, zodat de printer weet dat het afdrukt met speciaal papier en niet gewoon papier.

Hints

  • Bij twijfel, controleer altijd de handleiding die bij de printer is geleverd. Dit bevat alle informatie die u nodig hebt om een ​​programma uit te voeren, maken een ontwerp en zelfs geen problemen met uw HP printer op te lossen.
  • Probeer af te drukken uw ontwerp op een regelmatige stuk papier en te vergelijken met het shirt u van plan bent om te gebruiken. Dit zal u laten zien als je ontwerp is de juiste maat of als u nodig hebt om het een beetje kleiner of groter te maken.
  • Probeer niet om het ontwerp direct op het shirt te drukken, tenzij u een commerciële drukker. De stof kan gevangen in de printer worden en leiden tot een aantal ernstige schade.