Computer Problemen Sites

Computer Problemen Sites


Ontelbare dingen mis kan gaan met de computer te gaan - met inbegrip van vervelende of verouderde drivers, ontbrekende bestanden, virussen, spyware, malware en het besturingssysteem of software storingen - om er maar een paar te noemen. Het isoleren van wat er mis is met uw computer kan een lastige taak zijn, vooral als je geen ervaring. Gelukkig, meerdere websites bestaan ​​om u te helpen bij het oplossen van problemen. Het is belangrijk om te weten wat de computer het oplossen van problemen sites niet uw beste belangen op het hart; blijf alert op deze sites en verlaten als u vermoedt vals spel.

Microsoft Ondersteuning

Microsoft en computers gaan hand in hand. De meeste van de huidige moderne desktop of laptop computers zijn vooraf geconfigureerd met Microsoft-systemen. Of u nu hulp met een Windows-besturingssysteem op zoek naar of het pakket van office-toepassingen, Microsoft biedt online ondersteuning voor de meeste iets dat uw computer plagen. Je vindt hier een verscheidenheid aan opties die onder meer het oplossen van een compacte of digitale video disc drive, printer problemen, prestaties en snelheid kwesties, hoe gemeenschappelijk onderhoud van het systeem en hoe u audio- of video-problemen op te lossen uit te voeren te vinden. Microsoft gaat ook in Internet Explorer problemen, spel en consumentenproducten, e-mail, instant messaging en nog veel meer. support.microsoft.com/fixit: U kunt deze hulp door de toegang tot Microsoft's support website.

computer Hope

Computer Hope biedt u gratis toegang tot een groot aantal databases die antwoorden te houden voor de meeste problemen met de computer. Computer Hope ook toegang tot de database om online computer technici geven en komt aanbevolen door de "PC World Magazine," "Reader's Digest, 'en werd vermeld op de" Today "show in augustus 2009. Deze website biedt hulp bij elk Windows-besturingssysteem en heeft betrekking op een veelheid van computer problemen. De sitemap geeft een gedetailleerde lijst van alle onderwerpen die aan bod, inclusief hardware, software, stuurprogramma's, definities en terminologie, veelgestelde vragen, standaard vragen en antwoorden en nog veel meer. U kunt toegang krijgen tot de computer van de Hoop website computerhope.com.

PC World

"PCWorld Magazine" heeft meer dan 25 jaar ervaring in de computer industrie en de claims "... onze zeer gerespecteerde merken samen te brengen technologie geïnspireerd consumenten, lezers, gebruikers, schrijvers, nieuws makers, journalisten, recensenten, marketeers en adverteerders die allen delen een 'consumeren belangstelling voor techniek.' 'een recent nuttig artikel van maart 2010, "Top Gratis Hulpprogramma's voor probleemoplossing voor Windows," geeft advies op het vinden van een verscheidenheid aan programma's om hulp bij het oplossen van Windows problemen. Andere artikelen over PCWorld de aanwijzingen voor anti-virus software, het maken van een complete "geest" van uw computer in het geval van mislukking computer, manieren om de gezondheid van uw computer en nog veel meer te controleren. Naast het aanbieden van tips en trucs, de PCWorld spots beoordeeld altijd de nieuwste en beste programma's zonder vooringenomenheid. Toegang PCWorld en zijn massieve artikel en nieuws informatie website hier: pcworld.com.