Hoe Pick wanneer te starten eBay-veilingen

Wanneer een lijst van een item te koop op eBay is het belangrijk om je aanbiedingen tijd goed. Wanneer u ervoor kiest om te beginnen met uw veiling bepaalt wanneer uw veiling eindigt. De meerderheid van de biedingen op online veilingsites er gebeurt in de laatste paar uur van de veiling. Daarom is de timing van het einde van uw veiling is erg belangrijk.

instructies

1 Zoek eBay gesloten veilingen voor het item dat je gaat naar de lijst. Sorteer uw zoekresultaten van hoog tot laag, zodat u kunt zien voor het eerst de meest succesvolle aanbiedingen. Controleer welke dag van de week, en op welk tijdstip, de veilingen die de beste gesloten deed om te zien. Dit is afhankelijk van de objecten die je verkoopt. Ook kan van de ene televisie seizoen tot seizoen. Populaire tv-programma's kunnen, en te doen, ten gevolge van het aantal mensen op eBay op een bepaalde avond.

2 Bepaal hoeveel dagen u wilt uw veilingen lopen voor. Uw keuzes zijn 3,5,7 of 10 dagen. Sommige mensen voelen dat een 3-daagse veiling is het meest zinvol, omdat veel items niet bod totdat in de buurt van het einde. Het runnen van uw veiling voor 3 dagen betekent dat de bieders niet lang te wachten om uw object te kopen. Het kiezen van 10 dagen kost je extra. Veilingen die 3, 5 en 7 dagen lopen zijn allemaal dezelfde prijs. Veel verkopers kiezen voor 7 dagen veilingen. Dit zorgt voor maximale exposure zonder dat kost extra kosten.

3 Doe de wiskunde om te bepalen wanneer je nodig hebt om uw veiling te beginnen om het te dicht op de dag dat je hebt besloten het beste was voor het item dat u een lijst te hebben. Dit is een andere reden 7 dagen veilingen zijn populair; het houdt het simpel. Met een 7-daagse veiling welke dag u het programma start op, is ook de dag dat het eindigt.

4 Overweeg alle van de tijdzones bij het kiezen van een veiling starttijd. Nogmaals, de tijd die je ervoor kiezen om het te starten is de tijd dat het eindigt. Voor de meeste items, wil je naar een tijd die ervoor zorgt dat bieders die in alle tijdzones zijn huis van het werk te halen, maar geen tijdzone is al in bed wanneer uw veiling eindigt.

5 Denk na over wie je verkoopt aan. Bepaal wie u denkt dat uw doelgroep is, en kies een tijd dat het beste zou zijn voor hen. Zeg bijvoorbeeld dat u verkoopt een item dat u denkt dat een verblijf thuis moeder zou geïnteresseerd zijn in zijn. In dit geval, in plaats van het afsluiten van uw veiling in de avond na het werk, kunt u ervoor kiezen het beter zou zijn om het einde van de veiling in het hebben Vroege namiddag.

Hints

  • Als u verkoopt een item dat is het tijd gevoelig is, bijvoorbeeld kerstartikelen twee weken voor kerst. Ga met een 3-daagse veiling, zodat u het item kunt krijgen in uw klanten handen sneller.