Hoe te verwijderen Koobface Proxy

Hoe te verwijderen Koobface Proxy


Koobface is een worm die wordt gedistribueerd door sociale netwerken, zoals Facebook en MySpace. Zodra Koobface uw computer is geïnfecteerd, plaatst zichzelf in je social networking profiel in de vorm van een link. De link leidt naar een website die de worm installeert op de computer van de bezoeker. Bovendien Koobface vertraagt ​​uw computer en start pop-ups die Windows foutmeldingen lijken. Gelukkig kunt u Koobface van uw proxy-server handmatig te verwijderen.

instructies

end processen

1 Druk op "Ctrl", "Shift" en "Escape" om Taakbeheer te openen.

2 Klik op het tabblad "Processen".

3 Het einde van de volgende processen die zich onder de "Naam afbeelding" rubriek. Om een ​​proces te beëindigen met de rechtermuisknop op elk proces en selecteer "Proces beëindigen."

freddy79

fbtre6.exe

mstre6.exe

ld08.exe

Ld12.exe

4 Sluit de Task Manager.

Delete Registry Values

5 Klik op "Start", typ "regedit" in het zoekveld en druk op "Enter" om de Register-editor te openen.

6 Verwijder de volgende register waarden. Om een ​​register waarde te verwijderen, met de rechtermuisknop op de waarde en selecteer "Verwijderen." Als u hulp wilt lokaliseren van een waarde, klik op "Edit", "vinden", typt u de waarde in het zoekveld en klik op "Volgende zoeken."

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Current Version \ Run \ "systeemvak" = "c: \ windows \ mstre6.exe"

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Current Version \ Run \ "systeemvak" = "C: \ Windows \ fbtre6.exe"

HKEY_CURRENT_USER \ AppEvents \ Schemes \ Apps \ Explorer \ Navigeren

7 Sluit de Register-editor.

Verwijder bestanden

8 Klik op "Start," type "freddy79" in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop "freddy79" in de resultatenlijst en selecteer "Verwijderen."

9 Klik op "Start" en typ "fbtre6.exe" in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop "fbtre6.exe" in de resultatenlijst en selecteer "Verwijderen."

10 Klik op "Start," type "fmark2.dat" in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop "fmark2.dat" in de resultatenlijst en selecteer "Verwijderen."

11 Klik op "Start," type "ld08.exe" in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop "ld08.exe" in de resultatenlijst en selecteer "Verwijderen."

12 Klik op "Start," type "Ld12.exe" in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop "Ld12.exe" in de resultatenlijst en selecteer "Verwijderen."