Waarom is de datum niet direct aan Intellicast Weer & Hoe kan ik Fix It?

Intellicast is een gratis online weerrapporten en prognoses dienst die eigendom zijn van The Weather Channel Group. Bezoekers kunnen de weersomstandigheden en voorspellingen te controleren op duizenden locaties wereldwijd. Intellicast De interface is voorzien van een huidige tijd en datum indicator in de rechterbovenhoek van elke pagina op de site. De tijdschaal deze indicator Universal Time. De Universal Time genoteerd op Intellicast verwijst naar de huidige tijd in het Verenigd Koninkrijk en een handvol andere locaties die in de UTC tijdzone. Tijdzones in de Verenigde Staten zijn een aantal uren achter de UTC, zodat de datum en tijd weergegeven op de Intellicast Universal Time indicator zal nooit geven de "juiste" tijd voor een Amerikaanse bezoeker. Hoewel er geen manier om de Universal Time indicator op Intellicast te veranderen, is er een manier om een ​​beter idee van de huidige datum en tijd in uw land te krijgen.

instructies

1 Bezoek de Intellicast website.

2 In de "Local Weather" tekstvak in de buurt van de bovenkant van de pagina, voert u uw stad, provincie, postcode of lokale luchthaven code in en druk op "Enter."

3 Herziening van het huidige weerbericht voor de locatie die u hebt ingevoerd. Op de top van de box "huidige condities", zult u de datum en tijd van de laatste observatie, die zeer recent had moeten worden geactualiseerd te vinden. Deze datum en tijd informatie wordt geformatteerd naar uw lokale tijdzone aan te passen.

4 Houd de pagina open is; periodiek, zal de pagina automatisch de datum en tijd van de laatste waarneming te werken.

Hints

  • De datum en tijd onder "huidige condities" niet voortdurend bijgewerkt, zodat u alleen in staat zijn om een ​​ruw idee van de precieze tijd met behulp van Intellicast krijgen.