Hoe te Spinning brieven maken

Text animaties zijn overal om ons heen. Ze worden gezien op de televisie, websites, mobiele applicaties en nog veel meer. De gereedschappen die u gebruikt om het effect te creëren hangt vooral af van de beoogde toepassing van de animatie. De draaiende letters effect wordt het vaakst gezien op banners geplaatst op webpagina's. Er zijn letterlijk tientallen instrumenten, zowel gratis en betaald, met een soortgelijk effect vrij gemakkelijk kan reproduceren. Elk programma is iets anders, maar ze zullen allemaal een animatie waar je trots op kunt zijn.

instructies

1 Maak draaiende letters in Adobe Flash Professional. Deze krachtige web en applicatie design tool kan een groot aantal speciale effecten die worden alleen beperkt door de verbeelding van elke gebruiker. Spinning letters zijn van de eenvoudigste van de teksteffecten Flash kan produceren. De meeste online banners en vele websites maken gebruik van Flash om alle animaties en andere elementen te ontwerpen. Maak de spinnen brieven met de pauze uit elkaar en bewegings-tween opties om sterk aangepaste effecten voor uw project te maken.

2 Maak de tekst effect in GIMP in combinatie met GAP. Deze twee open-source programma's zijn volledig gratis. GIMP is het grafisch ontwerp instrument dat wordt gebruikt om de tekst te maken en GAP is de animatie-engine die de letters maar je kiest zal draaien. Het prijskaartje maakt deze combinatie zeer aantrekkelijk casual ontwerpers. Maar in feite, GIMP wordt aangeprezen als krachtig als premium design programma's zoals Photoshop door veel gebruikers.

3 Maak een draaiende tekst effect met een gratis online generator, zoals de een op Flash Vortex. Deze generator creëert een draaiende tekst effect in slechts een paar simpele muisklikken. Het effect creëert simuleert tekst draaien 360 graden rond de x-as. U kunt de tekst op verschillende manieren met inbegrip van de kleur, bericht, doopvont en zelfs de mogelijkheid om de tekst een klikbare knop te passen. De generator is gratis voor iedereen, maar het aanmelden voor een lidmaatschap geeft u opties toegevoegd. Onder andere leden hebben de mogelijkheid om de Flash Vortex watermerk te verwijderen en verander de kanteling van de animatie.