Hoe u uw TV en Computer Monitor Gebruik op dezelfde tijd

Hoe u uw TV en Computer Monitor Gebruik op dezelfde tijd


Als u op zoek bent naar de totale weergave grootte van uw computer te verhogen, maar wil niet naar een nieuwe monitor te kopen, is het mogelijk aan te sluiten op een televisie om uw computersysteem. Hierdoor kunt u niet alleen de programma-informatie op de bijgevoegde monitor, maar de nieuwe televisie te bekijken. Het uitvoeren van deze verbinding vereist een paar adapter kabels, maar moet slechts een paar ogenblikken van uw tijd in beslag nemen.

instructies

1 Bevestig het enkele uiteinde van de VGA splitter kabel aan op de VGA-poort van uw computer. Een VGA splitter kabel ziet eruit als een "Y", met de single einde aan te sluiten op de computer.

2 Bevestig de standalone VGA-kabel in één van de VGA-poorten op de splitter kabel. Steek het andere uiteinde in de VGA-poort op de monitor van uw computer.

3 Sluit de VGA-uiteinde van de VGA-naar-component kabels in de resterende VGA splitter-poort. Steek de component videokabel eindigt in de "Component In" poorten op uw televisie.

4 Schakel de monitor en de televisie. Kies "Component" als de input optie op de tv en de computer informatie verschijnt op beide schermen.