Hoe maak je je op voor Amazon.co.jp

Amazon is een online marktplaats die zich richt op een breed scala aan producten, waaronder boeken, elektronica, software, sieraden en nog veel meer. De site is ook internationaal beschikbaar, breidt haar diensten naar landen zoals Japan, waar zowel het Engels en het Japans-gebaseerde producten worden verkocht. Als u een huidige inwoner of bezoeker bent, kunt u zich aanmeldt voor de Japanse markt Amazon's om te zoeken naar en kopen elke gewenste item.

instructies

1 Bezoek het Engels vertaalde versie van Amazon.co.jp, die de meeste zinnen in het Engels is voorzien, met uitzondering van bepaalde website functies en links.

2 Klik op de link te vinden op de top van de pagina (naast de Amazon.co.jp logo), die wordt geschreven in Japanse karakters. Zijn Engels equivalent vertaalt naar "Nieuwe klant? Start hier."

3 Vul uw primaire e-mailadres in zijn gebied. Klik vervolgens op de "Nee, ik ben een nieuwe klant" radioknop. Merk op dat deze drank is geschreven in het Engels, terwijl de gele knop onder getoond in het Japans, wat zich vertaalt naar wordt geschreven "Log in met behulp van onze beveiligde server."

4 Voer alle benodigde informatie, waaronder uw volledige naam, uw uitspraak naam, alsmede een herhaling van de eerder ingebrachte e-mailadres ter verificatie. Als het veld uitspraak naam is vereist, zou ingang is de meest geschikte manier waarop mensen het uit te spreken. Merk op dat u dezelfde volledige naam informatie kan herhalen op dit gebied.

5 Klik op de gele knop aan de onderkant van het formulier naar de Amazon.co.jp aanmeldingsproces af te ronden.