Hoe te beheren My Google Domain

Hoe te beheren My Google Domain


Google Apps biedt een aanpasbare online oplossing voor e-mail en website hosting. De agenda en document services zorgen voor een gemakkelijke te delen, wereldwijde toegankelijkheid en multi-user bewerken van de groep kalenders, tekstdocumenten, spreadsheets en presentaties. De voordelen van het gebruik van Google Apps zijn onder andere betrouwbare hosting van Google met zeer weinig onderbrekingen; toegang tot breed scala aan functies van Gmail, zoals spam filter en een praatje; Google Documenten compatibiliteit met Microsoft Office en OpenOffice-bestanden; en grote opslag accounts van maximaal 6,9 GB per gebruiker.

instructies

Stel uw Google-domein

1 Aanmelden voor een Google Apps-account door te klikken op de link in Resources en klik op 'Aan de slag. " Voer uw domein, of ervoor kiezen om een ​​nieuwe aan te schaffen. Volg de aanmeldingsprocedure door middel van het creëren van een gebruikersnaam, een wachtwoord, het invoeren van contactgegevens en het accepteren van de algemene voorwaarden.

2 Activeer uw account door te controleren eigendom van het domein. Log in met uw nieuwe account en klik op 'Google Apps activeren' in het configuratiescherm. U kunt kiezen tussen een CNAME-record en een HTML-bestand te uploaden, en volg de instructies. Zodra u het proces hebt voltooid, klikt u op "Controleren" op het bedieningspaneel om de activering te voltooien.

3 Gebruikersaccounts maken voor elke werknemer of e-mailadres dat u wenst op te zetten door in te loggen op uw control panel en het selecteren van de tab "Gebruikers en groepen". Klik op "Nieuwe gebruikers," en voer de vereiste informatie. Meerdere gebruikers kunnen in één keer worden toegevoegd door een CSV-bestand te uploaden.

4 Update uw MX-records aan uw e-mail verkeer rechtstreeks naar de Google-servers. Het proces om DNS-records bij te werken is afhankelijk van uw gastheer; inloggen op uw hosting service of de domeinnaam provider, en zoek naar de DNS-instellingen. Stel uw MX-record "ASPMX.L.GOOGLE.COM" met een prioriteit van "1"

5 Stel aangepaste URL's voor elk van de Google Apps door het invoeren van CNAME-records voor elke dienst. Voor het instellen van een aangepaste URL voor e-mail, klikt u op "E-mail" op het bedieningspaneel. Klik op 'URL Change "in de sectie" Web-adres "aan de bovenkant van de pagina. Voer het gewenste webadres in en klik op "Doorgaan." Maak een CNAME-record voor dit nieuwe adres door het bewerken van de DNS-instellingen op dezelfde manier als de MX-record veranderd. Herhaal dit proces voor de resterende diensten.

6 Configureer aanvullende instellingen met behulp van uw bedieningspaneel. Gemakkelijk in- of uitschakelen en voorkeuren te wijzigen om functies zoals agenda's, contactpersonen, Docs en Google Sites.