Hoe maak je een Contest Channel op YouTube Run

Naast het gebruik aan te trekken en te belonen abonnees, zijn YouTube-wedstrijden ook gebruikt om de gemeenschap te voeren om een ​​merk of product. Het runnen van een wedstrijd kanaal op YouTube is vergelijkbaar met het runnen van een standaard kanaal. Contest kanalen kunnen worden gemaakt door partners en niet-partners, en smeken verschillende types van participatie van kanaal abonnees. Hoewel YouTube maakt partners en adverteerders alleen gereedschappen en gadgets te gebruiken bij het uitvoeren van een wedstrijd, zijn deze dingen niet nodig voor een wedstrijd kanaal. Hoewel er niet één specifieke manier om een ​​wedstrijd kanaal op YouTube draaien, houden deze dingen in gedachten.

instructies

1 Navigeer naar de YouTube-website en maak een nieuw kanaal. Geef in je YouTube-naam of beschrijving die je kanaal is een wedstrijd kanaal.

2 Lees en volg YouTube Contest Beleid en richtlijnen grondig van het hebben van je kanaal verwijderd te houden.

3 Beslissen wat voor soort prijzen die u wilt aanbieden op uw kanaal.

4 Bepaal wat voor soort participatie die u nodig heeft van mensen die het invoeren van uw wedstrijd. Zo kan je de abonnees nodig om een ​​eenvoudige reactie achterlaten, neem een ​​foto, een video uploaden reactie of iets dergelijks.

5 Maak een creatieve video voor elke wedstrijd. Onder andere vitale informatie en regels, zoals die van de wedstrijd staat open voor de begin- en einddatum, wat nodig is om in te voeren, welke prijs wordt aangeboden, hoeveel winnaars zullen worden gekozen en hoe de winnaar (s) worden geselecteerd.

6 Moedig deelname aan je kanaal doordat de YouTube-community te stemmen op een aantal van de wedstrijden die u aanbiedt.

7 Maakt elke wedstrijd sponsors in uw video's of video beschrijvingen.

8 Kondig en post je wedstrijd video's op andere social networking sites zoals Twitter en Facebook om meer belangstelling te genereren.

9 Kies en kondigen de winnaars van wedstrijden op tijd.