Hoe vindt u IP-adressen in e-mails

Hoe vindt u IP-adressen in e-mails


Iedere keer dat een e-mail wordt weergegeven in uw inbox en je opent, krijg je veel meer informatie dan de inhoud in het lichaam van de e-mail. E-mails bevatten belangrijke informatie over de herkomst van de e-mail en die stuurde het. Deze informatie, in wezen heet een IP-adres, heeft twee hoofddoelen: netwerkinterface identificatie en locatiegegevens aanpakken. Bij het zoeken naar een IP-adres in de header, druk op de toets "Ctrl" en de letter "F" op hetzelfde moment om te vinden wat u zoekt snel.

Yahoo Mail

IP-adressen in Yahoo Mail kan worden gevonden door rechts te klikken op het onderwerp van het betreffende e-mail. Een drop-down menu zal verschijnen. Links-klik op de "View Full Headers ', dat is de laatste optie aan de onderkant van het menu. Zoeken naar "Ontvangen: van," die wordt gevolgd door de email, netwerkinterface en IP-adres, dat tussen vierkante haken. Zo wordt "Ontvangen: van imta-38.everyone.net (imta-38.everyone.net [216.200.145.38])."

Gmail

Als u het IP-adres in een Gmail e-mail te vinden, moet je eerst inloggen op je account en open uw inbox. Koos voor de e-mail die u wilt het IP-adres te vinden en te openen. Kijk naar rechts van het antwoord knop aan de bovenkant van de e-mail en klik op de omgekeerde driehoek naast de e-mail header weer te geven. Naar de onderkant van de lijst met drop-down zie je de optie 'Show Original. " Klik met de linkermuisknop die optie en op zoek naar "Received: from" die wordt gevolgd door de e-mail, netwerkinterface en IP-adres, dat is ingesloten in vierkante haken. Zo wordt "Ontvangen: van zulily.outbound.ed10.com (zulily.outbound.ed10.com [208.94.22.214])."

Hotmail

In Hotmail, kijk direct onder de kolom 'Schikken op "om IP-adressen te vinden. Identificeer de e-mail die u wilt het IP-adres te vinden aan en klik met de rechtermuisknop op. Een pop-up menu verschijnt. Selecteer "Bericht bekijken source ', dat is de laatste optie in het menu. De e-mail headers verschijnen. Kijk voor "Ontvangen: van," die wordt gevolgd door de e-mail, netwerkinterface en IP-adres tussen vierkante haakjes. Zo wordt "Ontvangen: van mta600.email.expressfashion.com ([38.100.169.24])."

AOL Mail

Als u het IP-adres in een AOL e-mail te vinden, identificeren van de e-mail die u wilt het IP-adres te vinden en open te stellen. Kijk naar de bovenste rij van de e-mail en zoek de optie "Actie". Links-klik op de "Actie" optie en een drop-down menu verschijnt. Selecteer "View Message Source" en de e-mail headers open te stellen. Zoek naar een IP-adressen die volgt "X-AOL-IP." Bijvoorbeeld, op zoek naar iets als "X-AOL-IP. 213.46.255.13"

Windows Live Mail

IP-adressen in Windows Live Mail kunt u vinden door rechts te klikken op de specifieke e-mailbericht in uw Postvak IN. Een drop-down menu verschijnt op het scherm. Klik op "View Source" en de e-mail header zal openen. Kijk voor "Ontvangen: van," die wordt gevolgd door het IP-adres tussen vierkante haakjes. Bijvoorbeeld: "Received:. Van [117.102.55.25] door web320456.mail.mud.yahoo.com via HTTP, wo 18 apr 2008, 11:38"