Informatie over Online Banks

Online banken hebben de manier waarop mensen hun bankzaken door het maken van de taak gemakkelijker een revolutie. Volgens ICT verordening Gereedschap, een website gewijd aan de informatie-technologie, meer dan een miljoen mensen gebruiken Internet banken.

types

Traditionele banken met fysieke kantoren bieden vaak klanten een online bankieren optie. Online banken meestal geen fysieke vestigingen hebben.

Functie

Online bankieren kunt u rekeningen, de overdracht van middelen betalen tussen spaar- en betaalrekeningen, bekijken credit card balances, controleer dan de geschiedenis van uw hypotheek betalingen en ontvang online bankafschriften.

veiligheid

Ter bescherming tegen identiteitsdiefstal, online banken eisen dat u een gebruikersnaam en een wachtwoord aan te maken. Internet banken firewalls ook gebruik maken om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot gevoelige informatie.

voordelen

Online bankieren verwijdert de barrières van tijd en afstand van het bankbedrijf door u in staat om uw bankrekeningen te beheren wanneer u maar wilt, vanuit het comfort van uw eigen huis of waar u toegang hebt tot internet.

Waarschuwing

Wees je bewust van frauduleuze Internet banken. De URL van geloofwaardige Internet banken beginnen met "https:" (niet "http:") en moet ook een sectie "Over ons" met informatie over de geschiedenis van de bank, zoals hoe lang de bank is in het bedrijfsleven en de identiteit van de bedrijf CFO. Je moet ook alleen gebruik maken van online banken die Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) leden zijn. Mocht uw bank te worden insolvent, de FDIC verzekert uw deposito's, om ten minste $ 100.000.

Lokaliseren van een Bank

U kunt een lijst van geloofwaardige banken in uw regio vinden door te zoeken op het National Information Center.