Wat is de oorzaak van een DNS-fout?

Wat is de oorzaak van een DNS-fout?


Een DNS of domeinnaamsysteem, optreedt wanneer een deel van een netwerk, zoals het Internet, geen goede verbinding naar een ander gedeelte van het netwerk. Dit kan gebeuren als gevolg van een breed scala van onderwerpen, van snelle, easy-to-fix problemen om meer complexe situaties. DNS fouten zijn een van de meest voorkomende fouten gebruikers ontvangen tijdens het surfen op het web.

netwerk omlaag

Een van de meest voorkomende problemen bij een DNS fout beneden een netwerk. Een verscheidenheid van onderwerpen kan leiden tot een netwerk naar beneden te gaan. Eén server in het systeem niet alle benodigde informatie doorgeven aan de volgende server. Een instelling kan verkeerd zijn, of iets eenvoudigs als een koord verkeerd aangesloten op een extra server kan een DNS-fout veroorzaken.

DLL Issues

Als u alle basics heeft gecontroleerd en je bent nog steeds het ontvangen van DNS-problemen, kon je een DLL probleem. Een DLL of Dynamic Link Library, verbindt verschillende items gedurende een programma samen, het creëren van een modulair-achtig effect om ruimte te besparen en uit te voeren efficiënter. Problemen optreden met het systeem wanneer een update of andere toevoeging aan het systeem overschrijft een van de verbindingen in de oorspronkelijke DLL, waardoor het systeem helemaal niet te lopen. Als het programma met de DLL fout is een onderdeel van uw website of loopt via uw website, kan een DNS-fout lijken mensen het bekijken van de site.

malware

Als u plotseling krijgt een DNS-fout de hele tijd bij het bezoeken van websites die u naar regelmatig, kan malware worden aan de wortel van het probleem. Volgens SearchSecurity, zijn sommige malware-programma's gemaakt met Javascript. Door simpelweg op een link te klikken, kunt u malware downloaden naar uw computer en het systeem in gevaar brengen. Run anti-malware programma's regelmatig om het probleem optreedt houden. Als u plotseling een probleem geworden, start uw anti-malware programma thuis.