Problemen met een grote capaciteit MP3-speler & Flash Drive

Problemen met een grote capaciteit MP3-speler & Flash Drive


Vooruitgang in het flash-geheugen hebben toegestaan ​​wat vroeger beschouwd worden als een lage capaciteit technologie te overtreffen wat eens werd gezien als een grote capaciteit opslagruimte. Hoge capaciteit MP3-spelers en data-drives worden traditioneel gedefinieerd als het hebben van een fysieke harde schijf - normaal meer dan 30GB - maar hun extra opslagruimte en de status als een flash-gebaseerde medium kan problemen veroorzaken.

Bestanden delen

Veel MP3-spelers maken gebruik van een synchronisatie-systeem dat beperkingen stelt bij het aansluiten op meerdere computers. Deze beperking voorkomt dat u met behulp van een grote capaciteit MP3-speler om muziek over te zetten van de ene computer naar de andere, zoals je zou doen met een grote capaciteit flash drive. U kunt de beperking opheffen door een wijziging van de software van het apparaat, maar dit kan termen van service en de Amerikaanse wet van het apparaat schenden.

Bestandssysteem

Terwijl uw grote capaciteit schijf of speler kunt aansluiten op pc's, Macs, consoles en mediaspelers, elk van deze apparaten ondersteunt verschillende file-systeem formaten. Veel MP3-spelers en flash drives gebruik maken van de FAT32-bestandssysteem, die werd ontworpen in de jaren 1990 en biedt geen ondersteuning voor apparaten met meer dan 32 GB aan opslagruimte. Een Mac kan het FAT32-standaard te wijzigen om grotere capaciteiten te ondersteunen, maar een PC vereist een programma van derden, zoals SwissKnife of FAT32Formatter om het apparaat goed te formatteren en gebruik maken van de gehele geheugen.

computer Storage

Zelfs als u uw MP3-speler op een computer die vergelijkbare opslagcapaciteit beschikt hebt gesynchroniseerd, betekent dat niet dat je kunt alle beschikbare opslagruimte te gebruiken. Ondanks het aantal gigabytes aangegeven op de computer, zijn programma's en het besturingssysteem file nemen aanzienlijke ruimte. Bijvoorbeeld, als je een computer met een 128MB rijden en heeft slechts 96 GB vrije ruimte, zult u niet in staat zijn om te downloaden of de inhoud van een 128MB MP3-speler over te brengen in zijn geheel. Ook sommige spelers vereisen dat alle opgeslagen informatie over zowel de speler en de computer te blijven aan die u hem aansluit.

Software en Driver

Een hoge-capaciteit flash drive of MP3-speler software mogelijk niet compatibel met een computer of een apparaat met een ouder besturingssysteem. In een dergelijke situatie, moet u een oudere versie van de software van het apparaat die compatibel is met het besturingssysteem gebruiken of een upgrade van de computer.

Sommige gebruikers vinden dat de USB-controller op de computer ontwikkelt data-overdrachtsfouten of niet een apparaat te herkennen. Microsoft zegt dat kun je meestal dit probleem oplossen door het verwijderen van de Universal Serial Bus-controllers, de computer opnieuw op te starten en het installeren van up-to-date drivers.