Hoe Maak Car koplampen in Photoshop

Hoe Maak Car koplampen in Photoshop


In de dagen van analoge film, elke professionele cameraman nodig om te weten hoe je een nachtelijke auto scene te simuleren tijdens het fotograferen bij daglicht met behulp van onderbelicht film en blauwe lens filters. In het digitale tijdperk kan Photoshop-gebruikers dit allemaal te doen in post-productie met meer controle en minder kosten. De technologie is veranderd, maar de onderliggende concepten gebruikt om de illusie van een auto stationair nachts maken blijven hetzelfde. Nu echter, fotografen kunnen de koplampen en de nachtelijke verlichting aan hun bureau te creëren.

instructies

Day to Night

1 Open een foto auto in Photoshop en maak een Levels aanpassingslaag. Noem de nieuwe laag "night_levels."

2 In de aanpassingen te stellen panelen het hoogtepunt uitgang niveaus tot ongeveer 50 (afhankelijk van de foto die u gebruikt wordt u kan nodig zijn om deze instelling aan te passen). Selecteer het rode kanaal en stel de hoogtepunt uitgangsniveau tot 75, en selecteer vervolgens het groene kanaal en stel het hoogtepunt uitgangsniveau tot 150. De regeling schept de blik van de schemering door donkerder het beeld in het algemeen en het toevoegen van een blauwachtige tint.

3 Selecteer de laag van het masker "night_levels" laag en gebruik de lasso twee lange, kegelvormige selecties op die de start voor elke koplamp. U moet een kegel te maken, druk dan op "shift" om de tweede kegel toe te voegen aan de selectie. De smalle gedeelte van elke kegel dient dichtst bij de koplampen --- starten, misschien twee of drie voet voor de auto. Breid elk kegel voorbij de rand van de foto.

4 Gebruik "Select"> "Hoeken verfijnen." In het dialoogvenster stel de "Feather" instelling tot ongeveer 75 pixels en de "Contract / Openen" tot -50%.

5 Selecteer het gereedschap Verloop en in de controle balk selecteer de "Foreground om Transparent" preset. Klik in de vooraf ingestelde gebied van de controle balk om de Gradient editor te openen. Zet de meest linkse dekkingstop de dekking op 0%. Maak een nieuwe Dekking en Color stopt bij de 50% locatie van de gradiënt (rechtstreeks tussen de twee transparante haltes). Zet de dekking van de nieuwe Dekking stop tot 50% en de kleur van de Color stoppen om zwart. Sluit de Gradient editor.

6 Vanaf een punt net boven en direct tussen de kegelvormige selecties, sleept beneden terwijl "verschuiving" naar een punt iets buiten de onderzijde van het beeldframe. Dit zorgt ervoor dat de verlichting van de koplamp op een natuurlijke manier af te vallen.

7 Selecteer de achtergrond laag en zorgen voor een aanpassing van de kleurbalans laag erboven. In het panel aanpassingen sleep de geel / blauwe schuifknop in de richting van geel tot de koplamp selectie gebied van de afbeelding lijkt op de gelige kleur van echte koplampen.

Hints

  • Het verkrijgen van de kegelvormige selecties vereist rechts wat trial and error, zowel tijdens het tekenen het en het verfijnen van de rand. Gebruik de opdracht Selectie opslaan in verschillende versies, terwijl het experimenteren slaan.
  • Maak een paar pogingen bij de toepassing van het gereedschap Verloop, met behulp van "Edit"> "Undo" totdat u een gladde, realistische licht falloff creëren.
  • Wanneer u klaar bent met de balken, selecteert u de koplampen van de auto, veren de selectie randen, kopieert de selectie naar een nieuwe laag, overbelichten ze met een Exposure aanpassingslaag en tint ze geel met een Color Balance aanpassingslaag.