Hoe maak je USB Flash Drive niet verwijderbaar

Hoe maak je USB Flash Drive niet verwijderbaar


Een USB flash drive wordt gebruikt voor draagbare media, en kan uit de computer worden verwijderd zodra de bestanden zijn gekopieerd. U kunt dan de media naar een andere computer. Het maken van een USB flash drive niet-verwijderbare kunt u - bijvoorbeeld - om een ​​besturingssysteem te installeren op het station. Het gebruik van een niet-verwijderbare flash drive kunt u een besturingssysteem op een computer van de flash drive draaien zonder te hoeven installeren.

instructies

1 Sluit uw USB flash drive op een USB-poort van uw computer. Verplaats de inhoud op uw USB-stick naar een veilige locatie, omdat dit proces alle bestanden op de schijf te verwijderen. U kunt de bestanden naar een map op uw harde schijf of andere media, zoals een cd of dvd.

2 Klik op "Start," type "cmd" in het zoekvak en druk op "Enter." Een lege command prompt venster wordt geopend.

3 Type "diskpart" en druk op "Enter." Type "list disk" en druk op "Enter." Schrijf de schijf nummer dat wordt vermeld, bijvoorbeeld Schijf 1, van de USB flash drive.

4 Selecteer "Disk 1", "Clean," "Partitie maken Primary", "te selecteren Partitie 1", "Active, Formaat FS = NTFS" en "toewijzen." Minimaliseer het command prompt venster. De "Format FS = NTFS" commando zal een paar minuten duren.

5 Plaats de Windows 7-dvd in uw cd-station. Klik op "Start", "computer" en noteer de stationsletter voor de Windows 7 DVD. Zo kan het station "D" Let ook op de USB flash drive letter. Bijvoorbeeld kan het "H"

6 Maximaliseren van het geminimaliseerde venster Opdrachtprompt en typ "D: CD boot" ". Enter" en druk op (D is uw dvd-drive letter die u in de vorige stap. Uw brief kan anders zijn dan "D" zijn)

7 Type "CD boot" en druk op "Enter." Type "bootsect.exe / NT60 H:" - H is de letter van uw USB-station dat u in stap drie schreef. Merk op dat er een ":" na de stationsletter. U ontvangt een "opstartcode is bijgewerkt" boodschap op het scherm te zien.