Instructies voor het Screen Savers creëren

Instructies voor het Screen Savers creëren


Na twee uur staren naar spreadsheets, leun je terug in je stoel en wrijf je ogen. De rijen en kolommen met gegevens hun betekenis verloren. Een minuut passeert. Plotseling een beeld van uw laatste strandvakantie verschijnt voor uw ogen. Een paar seconden later, je dansen op de bruiloft van je neef. Ondanks hun naam, screensavers besparen noch de macht, noch energie, maar ze je iets leuks om naar te kijken als je het nemen van een mentale pauze. Met alleen je Mac of Windows-besturingssysteem, kunt u een persoonlijke screensaver van beelden te creëren van uw digitale bibliotheek.

instructies

1 In Windows XP of Vista, klikt u op het menu "Start" en selecteer 'Configuratiescherm'. Klik op "Weergeven." Selecteer het tabblad "Screen Saver". Uit het drop-down menu onder "Screen Saver, 'kiezen' My Pictures Slideshow." Klik op 'Toepassen'. Uw standaard screensaver doorloopt u afbeeldingen die zijn opgeslagen in de map "Mijn afbeeldingen".

2 In Windows 7, klikt u op het menu "Start" en selecteer 'Configuratiescherm'. Klik op "Persoonlijke instellingen." Klik op "Screen Saver." Uit het drop-down menu onder "Screen Saver, 'kiezen' Foto's '." Klik op 'Toepassen'. Uw standaard screensaver doorloopt u afbeeldingen die zijn opgeslagen in de map "Pictures". Klik op "Settings" om een ​​menu waarmee je de fietssnelheid van de foto's te veranderen te openen. Klik op het vakje voor "Shuffle foto's 'om de afbeeldingen in een willekeurige volgorde weer te geven.

3 Op een Mac, opent u het Apple-menu en klik op "System Preferences." Klik op 'Bureaublad en schermbeveiliging. " Selecteer het tabblad "Screen Saver". Vanuit het menu "Screen Saver", klikt u op "Pictures Folder" onder "Pictures." Klik op "Library." Uw standaard screensaver doorloopt u afbeeldingen die zijn opgeslagen in je iPhoto-bibliotheek.

Hints

  • Het creëren van een screensaver voor commercieel gebruik of voor het exporteren naar andere systemen vereist software die niet meegeleverd met de meeste besturingssystemen. De meeste programma's voor het maken van screensaver bestanden, of .scr-bestanden, moet worden aangeschaft om volledige toegang mogelijk te maken, hoewel sommige proefversies beperkt. Dergelijke programma's zijn onder andere instructies voor de afbeeldingen om te worden opgenomen in de screensaver selecteren en aanpassen van hun weergavefuncties. De .scr bestanden die door deze programma's kunnen worden gedistribueerd naar andere systemen via e-mail of mobiele opslagmedia, zoals USB-drives of gebrande schijven. Zorg ervoor dat u een aantal reviews van elke screensaver creatie programma inkoop overwegen lezen.