Hoe kan ik Sluit een Ethernet-adapter

Hoe kan ik Sluit een Ethernet-adapter


High-speed Internet-verbindingen worden steeds beter toegankelijk, ongeacht waar u woont. Internet service providers (ISP) maken de installatie en service delivery klantvriendelijke, en alles wat je hoeft te maken over is uw persoonlijke computer. Op een minimum, moet u een Ethernet-adapter, of een netwerkkaart (NIC), op de pc zijn geïnstalleerd om te kunnen high-speed internet. Het installeren van een Ethernet-adapter is snel en gemakkelijk.

instructies

Sluit in een desktop

1 Schakel uit en trek de stekker uit het bureaublad.

2 Hoe kan ik Sluit een Ethernet-adapter

Desktop tower met het deksel verwijderd.

Verwijder omhulsel het bureaublad op het moederbord aan het frame binnen tonen. Gebruik een schroevendraaier om het afsluiten van de schroeven die de kap aan het frame, maar wees niet te draai de gehele unit, het frame en al. De schroeven zijn meestal aan de achterkant en zijkant van het bureaublad zaak. Moderne desktops schroeven die kunnen worden losgeschroefd met de hand. Raadpleeg de desktop van de gebruiker handleiding voor gedetailleerde instructies over hoe u het deksel te verwijderen.

3 Hoe kan ik Sluit een Ethernet-adapter

PCI-slots op een moederbord.

Steek de Ethernet-adapter in een ongebruikte PCI-slot op het moederbord. De Ethernet-adapter heeft meestal een kleine en grote connector; overeenkomen met ze aan de PCI-sleuf. De PCI slot is beige van kleur en is het gebruikelijk voor desktops ten minste twee naast elkaar hebben. Een uiteinde van de sleuf nabij de rand van het moederbord aan de achterkant van het bureaublad frame, zodat de ethernetpoort bereikbaar blijft het deksel weer op de behuizing is gezet. Raadpleeg de handleiding van de Ethernet-adapter voor gedetailleerde instructies.

4 Leg het deksel weer op het bureaublad. Steek de desktop weer in het stopcontact en druk op de knop aan te zetten. Wacht terwijl Windows detecteert dat de Ethernet-adapter is aangesloten.

5 Plaats de installatie-cd in het bureaublad en volg de instructies op het scherm om de drivers te installeren. Monitor het scherm tot het proces is voltooid.

6 Sluit de Ethernet-kabel van de router of modem aan op de adapter en wachten tot het automatisch het internet detecteren en een verbinding tot stand.

Verbinding maken met een laptop

7 Hoe kan ik Sluit een Ethernet-adapter

Een PC kaartsleuf meestal aan de zijkant van de laptop aan de voorkant.

Steek de Ethernet-adapter in de PC-kaartsleuf. De sleuf is gewoonlijk aan de zijkant van de laptop en het dun en breed. De sleuf is gewoonlijk bedekt met een deur die naar binnen zwaait op een scharnier wanneer de kaart wordt geplaatst of de deur moet worden opengetrokken hand voor de kaart kan worden ingebracht. Raadpleeg de laptop de handleiding voor meer informatie over de PC-kaartsleuf.

8 Wacht tot het Windows-besturingssysteem om de adapter te detecteren. U zult pop-up waarschuwingen op het scherm als deze plaatsvindt. Plaats de software-cd als Windows vraagt ​​u om het, maar de bestuurder software automatisch installeren zonder de noodzaak van extra software.

9 Sluit de Ethernet-kabel van de router of modem aan op de adapter en wachten tot het automatisch het internet detecteren en een verbinding tot stand.

Hints

  • Neem contact op met uw ISP of de persoon in uw huishouden die het internet hardware en service (netwerkbeheerder) beheert voor hulp bij het maken van een verbinding.
  • Wees uiterst voorzichtig bij het openen van uw desktop computer zaak. Overweeg het gebruik van een antistatische polsband voor elektrostatische schok die de interne componenten zou kunnen beschadigen te minimaliseren.