Hoe maak je een gratis persoonlijk Memorial website maken

Memorial websites kunnen helpen om comfort aan nabestaanden familieleden en bieden een plek voor vrienden en andere dierbaren om herinneringen te delen en te betalen de laatste eer. Het creëren van een gepersonaliseerde memorial website is eenvoudig en gratis. Afhankelijk van de service en de opties die u kiest, kan een gedenkteken website variëren van basic te werken. Sommige gratis memorial websites bieden zelfs muziek, gastenboeken en virtuele kaarsen te vieren en herdenken de levensduur van uw geliefde.

instructies

1 Beslis over een gratis gedenkteken website. Sommige gratis en eenvoudig te gebruiken sites bevatten GoneTooSoon.org, RememberedByUs.com en Imorial.com. Terwijl veel sites reclame voor hun diensten gratis, kunnen sommige vragen om een ​​vrijwillige donatie aan dekking bandbreedte en andere kosten in verband met het runnen van een high-traffic website te helpen. Of het nu om te doneren of niet is geheel aan jou.

2 Volg de instructies aan te melden en een rekening bij de gratis memorial website van uw keuze te maken, voer de vereiste informatie en het creëren van uw website.

3 Stuur de link van vrienden en familieleden te bezoeken en voegen hun eigen eerbetoon aan uw geliefde's memorial website uit te nodigen.

Hints

  • Sla uw werk op in een offline programma zoals Kladblok of Word voor het uploaden van het vrije memorial website.