Hoe te SHN converteren naar WAV

SHN (Verkort) is een lossless audio bestandsformaat ontwikkeld door SoftSound dat bestanden compacts zonder verlies van kwaliteit. Het omzetten van dergelijke bestanden naar de WAV-formaat gebruikt door de meeste Windows-toepassingen is een eenvoudig proces met de juiste software, en maakt het makkelijker om deze bestanden af ​​te spelen in een breder scala aan programma's.

instructies

1 Download de audio-conversie software als dit nog niet op uw computer is geïnstalleerd. Een aantal programma's zijn beschikbaar; wat kan worden gekocht voor een vergoeding; anderen geen belasting hebben. Selecteer degene die je wilt en volg de instructies om te downloaden. (Zie Bronnen voor een voorbeeld.)

2 Open het programma zodra het downloaden is voltooid. Het moet openen om de belangrijkste conversie-venster.

3 Vind de SHN-bestanden die u wilt converteren door te klikken op "Add Files" of "Select Files", afhankelijk van het programma dat u gebruikt. Zoek de map die bestanden in en voeg ze toe. Of gewoon sleep de bestanden van een ander open venster.

4 Gebruik het menu "Settings" om de naam en locatie van de uitlaat map die u wilt dat de geconverteerde bestanden te gaan om vast te stellen. Gebruik "My Music ',' Mijn documenten ', of maak een nieuw bestand om ze gemakkelijk te vinden.

5 Selecteer WAV in het menu "Instellingen" of in de belangrijkste conversie-venster, afhankelijk van het programma, zoals het type bestand dat u wilt converteren. Sommige programma's kan u toestaan ​​om andere factoren veranderen ook, zoals de bestandsgrootte en conversie snelheid.

6 Klik op "Convert" of "OK", afhankelijk van uw software. Na voltooiing van het proces, worden de bestanden geconverteerd naar WAV en ga naar de uitgang van de map die u hebt geselecteerd.

Hints

  • Gebruik de "Help" of "Over" eigenschap van de software die u gebruikt voor de exacte instellingen, voorwaarden en meer informatie over het gebruik ervan.
  • Wees voorzichtig bij het downloaden van een onbekende bron, om ervoor te zorgen dat u niet pikken virussen of spyware. Alleen downloaden van sites die u vertrouwt, en je hebt je anti-virus programma ingeschakeld.