Hoe vindt u de beste deals op een Desktop PC

Hoe vindt u de beste deals op een Desktop PC


Desktop-pc's zijn meestal goedkoper dan laptops en zijn gemakkelijk te upgraden. Belangrijker, omdat draagbaarheid geen factor, ze vaak grotere en betere eigenschappen dan laptops --- meer random access memory (RAM), grotere harde schijven, snellere processoren, grotere beeldschermen. Als je wilt om spelletjes te spelen, of als je geïnteresseerd bent in het krijgen van de meeste comfort en gebruiksgemak bent, dan kun je een uitstekende deal op een desktop PC.

instructies

1 Denk na over het doel van uw PC. Gaat u in de eerste plaats gebruiken om het web en voor de normale kantoortaken bladeren? Als dat zo is, zal zelfs de goedkoopste pc voldoende zijn. Als u wilt films kijken en luisteren naar muziek, het is ideaal om te kijken naar een mid-level pc met betere graphics en geluid, en een grotere monitor.

2 Beslis over de configuratie van uw pc. Belangrijke overwegingen zijn processor, geheugen, harde schijf grootte en de monitor grootte. Deze specificaties zijn altijd veranderen, dus is het handig om te kijken naar een lijst van de top pc's op sites die CNET en ArsTechnica bevatten. CNET's "Best budget desktops" pagina is nuttig. Pc-fabrikanten zoals Dell en HP hebben ook populair configuraties die overeenkomt met paketten Prijs. Een handige vuistregel is om te kijken naar de tweede of derde beste van een specifieke component. Het nieuwste product is duur, en de goedkoopste zal dichtst bij veroudering zijn.

3 Start vergelijking winkelen. Dezelfde PC's kunnen verschillende prijzen op verschillende sites. In het algemeen, Newegg en Dell hebben goede prijzen. Het is beter om een ​​merknaam computer kopen bij een vertrouwde site. Daarnaast zijn er websites die de huidige aanbiedingen en verkoop lijst, zoals "Gadget Deal van de dag" pagina Gizmodo's. Fysieke retailers, waaronder Best Buy en MicroCenter, soms betere deals dan online winkels, maar deze omzet komt meestal rond de zware winkelen tijden, zoals Black vrijdag na Thanksgiving.

4 Kijk naar geretourneerd of gerenoveerde modellen. Ze dragen dezelfde garanties als hun gloednieuwe tegenhangers, maar zijn aanzienlijk goedkoper.

5 Koop uw pc. Vermijd extra's zoals randapparatuur en uitgebreide garanties, omdat ze meestal te duur. Als u koopt externe luidsprekers of iets dergelijks, om ze van een derde partij zal vaak net je een betere deal.

Hints

  • Koop de meest RAM binnen uw budget range. Dit geeft je de beste prestaties te geven.
  • Vergeet niet om de scheepvaart op te nemen in uw uiteindelijke gunstige prijs. Veel sites bieden gratis verzending. Als ze dat niet doen, kan de prijs van de scheepvaart hoog zijn.
  • Heeft de snelste processor niet kopen. Prestatieverschillen zijn allemaal maar onzichtbaar, maar prijsverschillen zijn aanzienlijk.
  • Als je koopt van een fysieke winkel, niet naar huis installatiediensten of tuneups krijgen. Ze zijn duur en onnodig. Desktop-pc's worden geleverd met een eenvoudige installatie-instructies.