Hoe maak je een Facebook applicatie voor het bouwen van een bedrijf

Bouw een Facebook applicatie voor uw bedrijf om klanten en potentiële klanten te geven nieuwe afzetmogelijkheden voor interactie met uw producten en diensten. U kunt ook gebruik maken van de applicatie op Facebook te integreren met uw zakelijke website om het mogelijk voor bezoekers om te interageren met de webpagina met behulp van hun Facebook-account referenties te maken. Doen dus voorkomt dat ze hoeven te registreren voor uw website en ook eventueel posten hun activiteiten op uw site om hun Facebook-feeds, een verdere verhoging van uw zichtbaarheid.

instructies

1 Meld u aan bij Facebook. Als u Facebook gebruiken met een zakelijk account, ongeacht of u wel of niet een Fan Page, gebruiken dit account om in te loggen. Hierdoor maakt het beheren van zakelijke Facebook items een one-stop-shop.

2 Kies "Ontwikkelaars" uit de collectie van links aan de onderkant van elke Facebook-scherm. Selecteer de 'Apps' knop in de navigatie menu.

3 Klik op de "Create New App" knop. Voer uw telefoonnummer als Facebook wordt u gevraagd om een ​​- dit geeft aan dat u nog nooit hebt het opzetten van een app op Facebook - en wacht op een sms-bericht te worden verzonden. Voer de code in het SMS-bericht en klik op "controleren."

4 Geef uw toepassing een naam, akkoord met Facebook's "Terms of Service" en kies "Doorgaan." Voer de afbeelding verificatie string en klik op "Create App." Uw app is nu klaar om te worden opgebouwd als het je past.

Hints

  • Klik op de "Social Plugins" link in het tabblad 'Core Concepts "van de Facebook-ontwikkelaars site om meer ideeën over hoe om te integreren Facebook met uw bedrijf te krijgen.