Hoe kan ik het wachtwoord van een Westell Router wijzigen

Hoe kan ik het wachtwoord van een Westell Router wijzigen


Westell is een producent van DSL en kabel-routers voor breedbandtoegang in het huis of kantoor. De interface-instellingen Westell worden doorgaans geautomatiseerd met behulp van software die door uw breedbandtoegang bedrijf. Echter, de router heeft een eigen console, waar u de instellingen kunt openen op het apparaat. Een voorbeeld van zo'n instelling is het wachtwoord van de router, die de console beveiliging om onbevoegde toegang te beletten geeft.

instructies

1 Open uw webbrowser en typ het IP-adres van de router Westell in de navigatie tekstvak aan de bovenkant van het browservenster. Voor de meeste installaties, het IP-adres 192.168.1.1.

2 Voer uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord in het venster prompt. Als dit een eerste installatie, de standaard gebruikersnaam en het wachtwoord geleverd met de router zijn "admin" en "password" respectievelijk.

3 Klik op de knop "Edit" in het hoofdstuk "Aansluitingen Overzicht". Dit opent een venster met de huidige instellingen van de router.

4 Voer een nieuw wachtwoord voor de console beheerder. U wordt gevraagd het nieuwe wachtwoord tweemaal in te voeren om te voorkomen dat typefouten de informatie.

5 Klik op de knop 'Opslaan' om uw Westell instellingen op te slaan. Een bevestigingsvenster verschijnt. Klik op "OK" in het bevestigingsscherm om de instellingen veranderingen af ​​te ronden.