Hoe te kopen Gift Cards Goedkoper

Als je graag cadeaubonnen geven als cadeau en wilt opslaan in een beetje in het proces lees dan verder om te leren hoe.

instructies

1 Barter * Dit zeg ik is uw eerste stap te zetten advertenties op Craigslist en bieden dat u contant geld zal betalen voor anderen ongewenste cadeaubonnen. Wanneer kom je in contact met de verkoper vertel hen u contant geld en zullen ze komen om de gift card te kopen. Veel mensen krijgen cadeaubonnen dat ze nooit zal gebruiken en zou liever het geld in plaats.

2 Exchange * Misschien heb je een gift card die in een winkel je niet winkelen bij. Ruilen met iemand anders en te krijgen op dat is meer aan uw smaak. Er is een site genaamd Swapagift heeft deze functie op hun site.

3 Verkoop * Dit sluit aan bij alle andere manieren verkopen van uw gift card en krijg geld in plaats op die manier je kunt krijgen wat je echt wilt. Dit kan gedaan worden op ebay en vele andere sites. Je nodig hebt om creatief te zijn en weten wat het is dat je wilt. U kunt kopen cadeaubonnen online goedkoop als je je geest aan. Veel succes en bedankt voor het lezen van dit artikel.

Hints

  • Er zijn vele manieren om cadeaubonnen goedkoper dit zijn slechts een paar manieren.
  • Craigslist is de beste manier die ik heb gevonden.
  • Geef nooit het nummer van uw gift card via de telefoon erop aandringen dat u te ontmoeten in persoon en ook iemand mee te nemen en te voldoen aan op een openbare plaats.