Hoe de iPad gebruiken als input voor audio in de computer

Het is gemakkelijk om de Apple iPad te sluiten op de computer via een mini-jack audio kabel. Wanneer u dit doet, kunt u de iPad audio signaal naar de computer, die op zijn beurt muziek of een spraakopname via de ingebouwde luidsprekers van de computer of externe luidsprekers als u deze aangesloten speelt. Daarnaast kunt u de ingevoerde iPad audio rechtstreeks op de computer op te nemen.

instructies

1 Zet op uw computer of laptop. Schakel de Apple iPad.

2 Steek de mini-jack audio kabel in hoofdtelefoon-poort van de iPad. De audio-poort bevindt zich aan de rand van de linker bovenhoek's.

3 Steek het andere uiteinde van de audiokabel in "Line In" poort van de computer. In sommige gevallen kunt u de kabel aansluiten op de "Mic" port, maar je kan het nodig zijn om het volume en audio controles op de juiste wijze aan te passen om vervorming te verwijderen.

4 Open een muziek of geluid app op de iPad. Bijvoorbeeld, kon u de "iPod" of "iElectribe" app te openen.

5 Begin met het afspelen van een nummer of audio op de iPad en de weergave op interne of externe luidsprekers van de computer te testen. Als u graag naar de "Line In" of "Mic" signaal op te nemen, kunt u Microsoft Sound Recorder, dat is een gratis programma dat wordt geleverd met het Windows-besturingssysteem te gebruiken. Bestanden die zijn opgenomen in het programma worden opgeslagen in Windows Media Audio (WMA) formaat.