Hoe maak je een blog post formatteren

Mensen maken vaak blogs te vermaken of anderen te informeren. Sommige bloggers doel om anderen over hun producten of bedrijven, zodat ze geld kan verdienen vertellen; anderen geven informatie over zichzelf in meer persoonlijke blogs. Blogs toestaan ​​schrijvers om te communiceren met hun publiek, in het bijzonder over controversiële onderwerpen, maar lezers hebben meer kans om te lezen en te reageren op blogs als ze worden geformatteerd op een georganiseerde manier. Wanneer u een blog te creëren, formatteren het op zo'n manier dat het uitsteekt, maar is leesbaar om het meer toegankelijk zijn voor andere mensen.

instructies

1 Maak een header om het belangrijkste onderwerp van uw blog te introduceren. Gebruik grotere letters te maken dat je de kop uit te steken. Maak vet of cursief te benadrukken uw header of woorden in je lichaam punten om er zeker van tekst opvallen. Gebruik alleen ongeveer vier tot vijf woorden in headers, of je kan het risico lopen dat de aandacht van mensen.

2 Aparte ideeën in verschillende paragrafen, met behulp van inleidingen, conclusies en het lichaam punten naar een blogbericht vergelijkbaar met een essay of papier te structureren. Gebruik de juiste interpunctie in je berichten en dubbele ruimte ingevoerde gegevens of maak pauzes tussen de alinea's om uw blog posts leesbaarder te maken.

3 Organiseer alinea's in een blog in afnemende volgorde van belangrijkheid, het zetten van uw sterkste argumenten of informatie aan de bovenkant van je post. Gebruik koppen om verschillende ideeën en argumenten te scheiden om de vermelding voor anderen makkelijker te lezen is. Gebruik een lettergrootte, zoals 12-14-point, en een standaard of schreefloos lettertype, zoals Times New Roman of Verdana.

4 Gebruik opsommingstekens of nummering als je wilt naar de lijst binnen uw blog posts. Wanneer je kogels of nummering gebruiken, gebruik dan een kop of een introductie te leggen hoe de ideeën gaan samen. Stel vragen van uw lezers als je wilt hen te betrekken en hen om actie te ondernemen. Bij het opnemen van foto's in je blog posts, leg ze op de bovenkant van of het midden van de inzendingen in eerste instantie aan te trekken lezers om uw stuk of breken tekst.

Hints

  • Gebruik tags zoals <p> voor paragraaf als je het creëren van een blog op een website jou zijn ontworpen. Meer informatie over HTML-code voor het creëren van uw eigen website.
  • Gebruik bijschriften voor foto's als de foto's of afbeeldingen zijn niet vanzelfsprekend.
  • Wikkel tekst rond de pagina of rond foto's om het gemakkelijker maken om te lezen op de pagina.
  • Maak een korte blog met ongeveer twee tot drie verschillende subthema's of minder of breken ideeën in verschillende blog posts, zodat je niet de lezers te verliezen, als mensen het lezen van content op het web vaak graag korte stukken te lezen.
  • Citaten of statistieken uit betrouwbare bronnen kan de geloofwaardigheid te verlenen aan uw blog entries, maar alleen gebruik maken van korte citaten en nummers die uit zal komen om uw gegevens te kort te houden.