Hoe LCD Helderheid

Hoe LCD Helderheid


Veel computers vandaag de dag gebruiken liquid-crystal beeldscherm of LCD-monitoren, omdat ze zijn lichter en minder omvangrijk dan CRT (cathode ray tube) monitoren. LCD-monitoren worden vaak aangeduid als displays flat-panel. Ze komen in breedbeeld of standaard breedte schermen en verschillende maten. Laptops ook gebruik maken van een flatscreen-planel displays. De meeste LCD-monitoren hebben een aparte controles om de helderheid en het contrast aan te passen, hetzij als een knop op de werkelijke monitor of via een menu op het scherm. Laptops gebruiken Windows om de helderheid en het contrast te regelen. De software is meestal te vinden onder power control opties.

instructies

Veranderen van de helderheid op een Sony Laptop

1 Zoek de helderheid bedieningstoetsen, die "F5" en "F6" op het toetsenbord zijn.

2 Druk op de "Fn" en vervolgens op "F6", wat de helderheid toets met het plusteken om de helderheid te verhogen. Druk op de "Fn" en "F5 ', dat is de helderheid toets met het minteken, om de helderheid te verlagen.

3 Houd zowel de toets "Fn" en "F5" of "F6" als de helderheid van stijgingen of dalingen. Laat de toets "Fn" zodra u de gewenste helderheid of duisternis LCD hebt bereikt.

Met behulp van Windows 7 Power Control Plannen om Adjust Brightness

4 Open "Configuratiescherm" en klik op "Systeem en beveiliging."

5 Klik op "Energiebeheer."

6 Klik op "Change Plan Settings."

7 Klik op de balk onder de helderheid voor "Battery Power" om de helderheid aan te passen wanneer uw laptop gebruik van de batterij. Klik op de balk onder de helderheid voor "Plugged in" om de helderheid aan te passen wanneer uw laptop is op netstroom. Schuif de balk naar rechts om de helderheid te verhogen en naar links om het te verlagen.

Helderheid aanpassen op een HP LCD Monitor

8 Druk op de "Menu" knop aan de onderkant rechts voorkant van de monitor. De "Menu" knop is de eerste van de vier knoppen. Een menu zal verschijnen op het beeldscherm.

9 Scroll naar beneden in het menu op "Brightness" met de "plus" en "min" knoppen aan de rechterkant van de knop "Menu".

10 Druk op de "Menu" knop om te selecteren "Brightness." Gebruik de knop "Plus" ligt naast de knop "Menu" om de helderheid te verhogen. Gebruik de "Minus" om de helderheid te verlagen.

11 Druk op de "Menu" knop wanneer de helderheid wordt aangepast aan uw voorkeur om terug te keren naar het menu. Druk nogmaals op de knop "Menu" om het menu te verlaten.