Hoe GPS Detect op je laptop

Het is mogelijk voor iemand om de locatie van uw laptop te volgen op elk gewenst moment door middel van GPS. GPS staat voor "Global Positioning System" en wordt gebruikt voor het afzetten van een of apparaat met behulp van een satellietsignaal. Er zijn software-applicaties die in staat zijn om exacte locaties aan te wijzen zijn als ze eenmaal op de computer is geïnstalleerd. Als u benieuwd of uw computer wordt bijgehouden met GPS zijn, is het eenvoudig om uit te vinden.

instructies

1 Ga naar "Start", die is gelegen in de linkerbenedenhoek van uw computerscherm, typ "Run" in het zoekveld. Wanneer de resultaten van de zoekopdracht worden bevolkt, klik op "Run" uit de lijst.

2 Typ "msconfig" in het dialoogvenster gedeelte, en druk op de "Enter".

3 Selecteer het tabblad "Opstarten", die een lijst van programma's die worden geactiveerd bij het opstarten van uw computer zullen bevolken.

4 Doorzoek de namen van de programma's van die lijst, rekening houdend met een tracking-programma's die mogelijk zijn geïnstalleerd. Als je onzeker bent over een bepaald software doel zijn, het uitvoeren van een zoekmachine zoeken naar meer details over hun functionaliteit te krijgen. Als de GPS-tracking-software is toegevoegd aan uw computer, kunt u deze op te sporen door te gaan naar dit scherm.