Lexmark X63 Problemen met de printer

Lexmark X63 Problemen met de printer


De Lexmark X63 is een inkjetprinter met multifunctionele functies, zoals kopiëren, faxen en scannen. vierkant gericht op de thuisgebruiker wier behoeften niet capaciteiten van de printer belasten, werd in eerste instantie een prijs van minder dan $ 200,00. In veel gevallen werd deze printer gebruikt als een premie of bonus voor consumenten die een nieuwe computer gekocht. De X63 wordt niet meer gemaakt, zoals Lexmark productie van de X63 stopte in 2003.

Betekenis

Lexmark X63 Problemen met de printer

De X63 was gemakkelijk op de portemonnee.

De X63 is een low-cost multifunctionele eenheid bedoeld voor thuisgebruikers de mogelijkheid om te printen, scannen, kopiëren en faxen in één compact apparaat te geven. De printer leverde een maximaal vermogen van 2400 dpi x 1200 dpi, en verplicht een kleur en een zwarte inkt kar. resolutie van 600 dpi x 300 dpi van de scanner was lang niet stevig genoeg voor iedereen, maar de casual thuisgebruiker.

De meest voorkomende problemen Most

Lexmark X63 Problemen met de printer

Controleer of de USB-kabel is aangesloten op uw computer.

De Lexmark X63 is niet immuun voor de dezelfde problemen te vinden op vergelijkbare modellen. De meest voorkomende problemen die gebruikers ondervinden met de X63 is een communicatie probleem. Dit gebeurt wanneer de kabel waarmee de printer op de computer is aangesloten of defect is, wanneer de printer wordt uitgeschakeld of een gedeelde printer niet in staat is te vinden op het netwerk. Terugplaatsen van de kabels en het opnieuw opstarten van de printer en de computer lost het merendeel van deze kwesties.

Problemen op de printer zelf

Lexmark X63 Problemen met de printer

Wees voorzichtig bij het hanteren van beschadigde inktpatronen.

Als de printer nog steeds niet kunt afdrukken, controleert u de printer zelf. Soms stof en andere vreemde zaak zal een printer goed werkt, dus met behulp van een spuitbus met perslucht voor het reinigen van de printer te voorkomen wordt aanbevolen. Als de afdruk witte lijnen, ontbreekt kleuren of is onregelmatig, controleer dan de inktpatronen. De X63 en soortgelijke modellen hebben de neiging om vrij snel doorlopen inkt karren, en deze problemen zijn meestal een indicatie van ofwel een lege kar of een obstakel op de printkoppen. Het verwijderen van de inkt karren en behoedzaam reinigen van de printkoppen met wattenstaafjes en alcohol in het algemeen lost dit probleem op.

Controleer uw computer

Lexmark X63 Problemen met de printer

Controleer uw wachtrij.

Open de wachtrij om te zien of er is een document dat is verstopt raakt de werken. Een afdruktaak die onjuist is opgemaakt brengt alle daaropvolgende banen tot een halt. Opnieuw installeren van de printerdrivers is een eenvoudige stap; het beste is om ze te downloaden vanaf de site van Lexmark om te bevestigen dat u de installatie van de meest recente versie. Bovendien, bevestigen dat de USB-poort van uw computer goed werkt door het aansluiten van een USB-apparaat (een flash drive, bijvoorbeeld) naar de haven.

expert Insight

Lexmark X63 Problemen met de printer

Soms is het goedkoper om een ​​nieuwe printer te kopen.

De Lexmark X63 is een koopje geprijsde printer, dus de kans is dat een probleem dat vereist waardoor het apparaat naar een erkende reparatie tech niet de moeite waard zal zijn. Bovendien, het vervangen van de inktpatronen voor de X63 is niet goedkoop, dus het doen van een beetje huiswerk op de specs en prijzen op nieuwe multifunctionele apparaten voordat zinken geen geld in het apparaat wordt sterk aanbevolen.