Hoe maak je een Windows Live Hotmail-account sluiten

Van de beschikbare gratis e-mail accounts online beschikbaar, Windows Live Hotmail-accounts bieden de mogelijkheid om uw account op elk moment annuleren. Wat is er anders aan deze rekening is dat na het wordt geannuleerd, kunt u deze opnieuw activeren door simpelweg opnieuw met uw account login en wachtwoord ondertekenen binnen 120 dagen en de rekening zal actief eens te meer zijn. Het proces om te sluiten is zeer eenvoudig.

instructies

1 Open uw internetbrowser en ga naar de Windows Live Hotmail Close Your Account pagina (het adres wordt gegeven in de paragraaf "Bronnen" hieronder).

2 Lees over de informatie op de pagina om ervoor te zorgen dat u uw account wilt sluiten. Als u uw account sluit, verliest u alle andere voordelen en diensten die Hotmail en Live te bieden. Het zal uw paspoort en MySpace website beïnvloeden.

3 Kopieer geen informatie van de rekening die u nodig heeft voor de beëindiging. Het is ook een goed idee om een ​​massa-mailing uit uw adresboek te doen aan degenen die u wilt uw nieuwe adres te hebben. Zorg ervoor dat u uw MySpace-account bij te werken voordat het annuleren van uw account.

4 Klik op "Account sluiten" om uw account te sluiten.

Hints

  • Windows Live Hotmail-accounts kan worden geactiveerd binnen 120 dagen na het sluiten. Gewoon terug inloggen met uw Hotmail-adres en wachtwoord binnen dit tijdsbestek.
  • Als u betaalt voor de premie Hotmail-dienst, is het een goed idee om de dienst te annuleren voor het sluiten van de rekening om overbelasting te voorkomen.
  • Het sluiten van uw Hotmail-account worden alle berichten in je inbox en persoonlijke mappen.