PC audio-opname software die compatibel is met MOTU

PC audio-opname software die compatibel is met MOTU


MOTU of Mark of the Unicorn, is een fabrikant van audio- en video-hardware die is gespecialiseerd in producten die worden gebruikt in de studio en live audio-opnamen. Zoals elke audio-hardware, bepaalde software is compatibel met producten MOTU's. Hoewel MOTU begon als een Mac exclusieve fabrikant, zijn er een aantal PC-software opties die werken met MOTU versnelling.

Ableton live

http://www.ableton.com/

Ableton Live is een digitale audio werkstation voor het componeren, arrangeren, en het opnemen van muziek. Het maakt gebruik van een niet-lineair ontwerp dat het populair voor gebruik in live optredens maakt.

Cakewalk Sonar

www.cakewalk.com

Cakewalk SONAR is een digitale audio werkstation voor professionele en consumenten gebruik. Er zijn vele varianten in de SONAR lijn die gespecialiseerd zijn in verschillende instrument opnames, alsmede de elektronische muziek.

Steinberg Cubase

http://www.steinberg.net/

Steinberg Cubase is een digitale audio werkstation populair voor vocale opnames. Het programma heeft de mogelijkheid om plaatsen te verschuiven in reële tijd en beheersen de laatste audio in het programma.

Propellerhead Record & Reason

http://www.propellerheads.se/products/reason/

Record & Reason is een digitale audio-opname en looping-programma dat zich richt op elektronische muziek creatie. Het is bekend voor zijn intuïtief en makkelijk te leren, maar heeft vele krachtige functies voor het bewerken ook.

Image-Line FL Studio

http://flstudio.image-line.com/

FL Studio, voorheen Fruity Loops, is een digitale audio werkstation dat is gespecialiseerd in het creëren van loops. Het heeft een breed scala van MIDI-instrumenten in het programma en is populair in hip-hop productie

Sony Sound Forge

http://www.sonycreativesoftware.com/audiostudio

Sony Sound Forge is een digitaal audio werkstation dat ook gespecialiseerd is in vocale opname. Met name het heeft een vocale gum functie waarmee een gebruiker om karaoke tracks te creëren.