Hoe te installeren geluidsapparaten op Windows XP

Hoe te installeren geluidsapparaten op Windows XP


Windows XP bevat hardware drivers voor een verscheidenheid aan apparaten, waaronder toetsenborden, CD-ROM drives, speakers, microfoons en andere audio-apparaten. Bij het installeren van audio-apparaten op uw Windows XP-systeem, kunt u standaard stuurprogramma van het besturingssysteem te gebruiken of u kunt de specifieke driver die meegeleverd wordt met het audio-apparaat te gebruiken. audio-apparaten installeren op uw Windows XP-systeem is een tweeledig proces: het maken van de fysieke verbinding en de configuratie van het stuurprogramma. Eenmaal geïnstalleerd, de audio-apparaat is klaar voor het testen en het gebruik van.

instructies

Het aansluiten van audioapparaten

1 Schakel de computer uit, als het op, door te klikken op "Start", "Computer uitschakelen", "Turn Off."

2 Steek de microfoon aansluitkabel in de 'Microphone' poort aan de voorkant, achterkant of zijkant van uw computer. De haven kan zijn gemerkt met een afbeelding van een microfoon.

3 Sluit de luidsprekers verbindingskabel in "Headphone" of "Line Out" poort aan de voorkant, achterkant of zijkant van uw computer. De haven kan worden gelabeld met een afbeelding van een hoofdtelefoon. Als de luidsprekers bevatten een stroomkabel, sluit de voedingskabel in een beschikbare stopcontact en druk op de "On" knop aan de zijkant of achterkant van een van de sprekers.

Als u een combinatie hoofdtelefoon-microfoon headset, ga dan naar de volgende stap. Zo niet, ga dan naar stap 5.

4 Sluit de headset hoofdtelefoonaansluiting kabel in "Headphone" of "Line Out" poort aan de voorkant, achterkant of zijkant van uw computer. Sluit de headset microfoon aansluitkabel in 'Microphone' poort aan de voorkant, achterkant of zijkant van uw computer.

5 Zet de computer aan.

Audioapparaten configureren met de bijgeleverde cd-rom

6 Plaats de cd-rom van de audio-apparaat in het cd-rom-station van uw computer. De cd-rom wordt automatisch geopend. Als de schijf niet wordt geopend, klikt u op 'Start', 'My Computer. " Dubbelklik op de stationsletter van uw CD-ROM's aan de installatie van de driver te starten.

Als uw audio-apparaat geen cd-rom omvatte, ga dan naar de "Configureren van audio-apparaat (s) met behulp van Test Wizard Windows XP Sound Hardware."

7 Volg de aanwijzingen op het scherm voor het configureren en testen van de audio-apparaat. bestuurder van de audio-apparaat zal laden, en u wordt gevraagd om het apparaat te gebruiken tijdens de testfase.

8 Klik op "Finish" nadat de configuratie en het testen is voltooid.

9 Herhaal de stappen voor elke audio-apparaat dat u wilt configureren.

Uw audio-apparaten zijn nu geïnstalleerd en geconfigureerd.

Audio-apparaten gebruiken wizard Test Windows XP Sound Hardware configureren

10 Klik op 'Start', 'Configuratiescherm'.

11 Klik op "Spraak, geluid en audioapparaten" onder de titel "Kies een categorie." Klik op het icoon "Geluiden en audioapparaten".

12 Klik op het tabblad "Audio". Klik op "Volume" onder de rubriek "Geluidsopname." Regel het volume van de microfoon naar uw wens. Klik op de knop 'Geavanceerd' aan de lage en hoge tonen aan te passen.

13 Klik op het tabblad "Voice". Klik op de "Test Hardware" knop onder het kopje "Voice-opname." De "Sound Hardware Test Wizard" wordt geopend.

14 Klik op 'Volgende'. Test Wizard Windows XP Sound Hardware zal beginnen met het testen van uw audio-apparaten.

15 Til de microfoon van uw computer of pas de microfoon verbonden met uw headset en lees de paragraaf over het scherm "Microphone Test" in de microfoon.

Pas de "Volume" niveau om te horen wat je aan het lezen bent, als dat nodig is. U ziet u de groene "Opname Volume" level op en neer bewegen. Als het niveau niet omhoog en omlaag beweegt, controleer uw audioapparaat aansluitkabels.

16 Klik op "Next" als je klaar bent met het lezen van de paragraaf en het maken van alle benodigde aanpassingen. Klik op "Finish" als daarom wordt gevraagd.

Uw audio-apparaten zijn nu geïnstalleerd en geconfigureerd.

Hints

  • Om het volume van de luidsprekers aan te passen na de configuratie is voltooid, klikt u op het luidsprekerpictogram in het systeemvak van de klok op uw computer "Desktop." Pas de niveaus onder de rubrieken "Volume Control" "Wave" en "SW Synth 'naar uw wens.