Hoe maak je een Microsoft Word-document converteren naar Adobe PDF Online

PDF-documenten kunnen elektronisch worden overgedragen en te lezen op elk besturingssysteem. Als u een Microsoft Word-document dat je nodig hebt om te zetten naar een PDF, kunt u ofwel installeren omzetten van software of gratis gebruik maken van online diensten. In het laatste geval u het bestand naar een webserver te uploaden, en het zal aan uw e-mail al omgezet naar PDF-formaat worden verzonden.

instructies

1 Klik op de website link in het gedeelte Referentie.

2 Klik op de knop "Bladeren" in het eerste deel, navigeer naar de Word-bestand dat u wilt converteren naar PDF-formaat en dubbelklik erop. De maximale bestandsgrootte voor gratis online conversie is 2MB.

3 Typ de bestandsnaam die u wilt gebruiken voor de nieuwe PDF in het tweede deel.

4 Vul uw e-mailadres in de laatste sectie. Klik op de "Algemene Privacybeleid" hieronder het formulier in en maak kennis met het document.

5 Klik op de knop "Convert to PDF" als u akkoord gaat met de voorwaarden en het privacybeleid van de dienst.

6 Log in op uw e-mailaccount en de brief van de open "PDF Online -. Naam van het Woord Bestand.doc" Download de bijlage, dat is de nieuwe PDF-bestand. Dubbelklik op dit bestand, en Adobe Reader wordt automatisch het document te openen.

Hints

  • Controleer uw spam-map als u niet de e-mail van PDF Online in uw inbox een paar minuten nadat u de Word-bestand hebben ingediend.