Hoe maak je een Funny Scroll Proclamatie Maak

Een proclamatie is een aankondiging van een aanstaande gebeurtenis of verandering. Veel mensen maken gebruik van een traditionele officiële proclamatie ceremonie om een ​​humoristische aankondiging te doen over een grappige, niet-officiële gebeurtenis of verandering, of een officiële situatie die lichtzinnigheid kan benadrukken of minder ernstig. Het creëren van een proclamatie scroll vereist slechts voorbereiding, Microsoft Word en elementaire desktop publishing kennis.

instructies

Voorbereiding

1 Kies elementen die u wilt dat anderen zien wanneer iemand de boekrol geopend. Elementen die op een grappige proclamatie zou kunnen verschijnen, zoals een ernstige of humoristische grens en een afdichting zodat het lijkt ambtenaar.

2 Noteer een humoristische proclamatie met behulp van een traditionele formaat om het meer humoristische klinken. Lees bijvoorbeeld het volgende bij een New Year's Eve party u ontvangt:

"Overwegende dat elk jaar (Your Name) belooft om New Year's resoluties te volgen; en AANGEZIEN, faalt hij afschuwelijk om hen te houden; en DAT (Your Name) vrienden moe van dit gedrag; Nu dan, (Your Name) heeft hierbij verkondigen dat hij niet langer New Year's resoluties zal maken. Ondertekend en verzegeld dit 31 december, (Your Name). "

3 Download beelden van Microsoft Office online als u geen te gebruiken op het document. Ga naar de online startpagina van Microsoft Office en klik op 'Afbeeldingen'.

4 Typ "grenzen" in het zoekveld en klik op 'Zoeken'.

5 Geef je mening over de verschillende grens resultaten totdat je er een die je leuk vindt. Klik erop en klik vervolgens op "Download" om het op te slaan op uw computer.

6 Herhaal dit proces om te zoeken naar en downloaden van een officieel uitziende zegel indien gewenst.

scroll Creation

7 Open een leeg document in Microsoft Word.

8 Klik op "Pagina-indeling" en vervolgens "Marges." Selecteer "Narrow" tot 1/2-inch boven-, onder- en zijkant marges die u ruimte om uw afbeeldingen en tekst te positioneren zal geven te creëren.

9 Klik op "Invoegen" klik "Text Box" en selecteer vervolgens "Simple Text Box."

10 Type "proclamatie" in het tekstvak en klik vervolgens op "Thuis", markeert de tekst en selecteer een fancy of humoristische lettertype uit het Font sectie font drop-down menu om de tekst op te maken.

11 Herhaal stap drie en vier in te voegen en het creëren van een tekstvak met uw verkondiging en een tekstvak met uw naam.

12 Klik op "Insert" en vervolgens "Beeld" om de afbeeldingen die u hebt opgeslagen te vinden.

13 Selecteer een afbeelding toevoegen aan het document. Herhaal dit proces tot u alle foto's hebt toegevoegd.

14 Grootte en positie van alle objecten tot het document lijkt de manier waarop u het wilt. Verplaats bijvoorbeeld de "proclamatie" tekstvak naar de bovenkant van de pagina, uw proclamatie tekstvak naar het centrum, het embleem op de linker benedenhoek, de grens of andere afbeeldingen rond de objecten en uw naam aan de rechter benedenhoek.

15 Klik op "Invoegen" klik "Shapes" en selecteer vervolgens de "Line" tool. Klik op het document boven je tekstvak en sleep je de cursor naar rechts om een ​​lijn boven het vak te maken breder dan uw naam.

16 De positie van de lijn en tekstvakje naar wens en sla uw werk.

17 Druk het document zelf of e-mail naar een professionele printer. Om het zelf af te drukken, plaatst u off-wit, bruin of decoratief papier in de printer, klikt u op "Office" en selecteer "Afdrukken."

18 Rol de gedrukte grappige proclamatie document naar een scroll te vormen. Bind een stukje lint omheen klaar is voor uw evenement.