Hoe de regeling Windows Vista Kleur wijzigen

Windows Vista bevat een overvloed aan opties aan te passen en de functies en het uiterlijk van uw computer te kunnen afstemmen. U kunt het uiterlijk van je computer te veranderen door het bewerken van de achtergrond, screensaver, muisaanwijzers en raam kleurenschema. Om het venster kleurenschema wijzigen, kunt u een bepaalde kleur te kiezen, de intensiteit van de kleur bewerken en de transparantie van de kleur. Combineer al deze functies om een ​​aangepast kleurenschema om uw favoriete kleur of persoonlijkheid aan te passen te maken.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied op het bureaublad en klik op "Personaliseer."

2 Klik op de "Window Kleur en vormgeving" link aan de bovenkant van het dialoogvenster.

3 Klik op een kleur. Verander de transparantie van de kleur door te checken of het vinkje de "Transparantie Enable". Stel de intensiteit van de kleur door het schuiven van de 'Color Intensity "bar naar links en rechts.

4 Klik op "OK" om de nieuwe kleurenschema toe te passen.

Hints

  • Als u wilt uw eigen kleur te maken, klik op de pijl naast 'Show Color Mixer "en pas de tint, verzadiging en helderheid.
  • Als u een oudere versie van het kleurenschema eigenschappen gebruiken klik op de "Open Eigenschappen van klassieke vormgeving voor meer kleuropties" link.