Hoe te Woorden over "RuneScape" Scramble

De "RuneScape" mini-game Treasure Trails vereist spelers om een ​​verscheidenheid aan taken uit te voeren en te zoeken naar schatten. Wanneer u een Clue Scroll ontvangen als een drop van een monster, ontvangt u een uitnodiging voor de mini-game te beginnen. Sommige aanwijzingen kan onder meer een kaart, raadsel, coördinaten of een set gecodeerde woorden. Als je een Clue Scroll dat een groep of meerdere groepen van scrambled woorden heeft ontvangen, dan heb je een anagram ontvangen. Sommige woorden in het anagram zou zinvol zijn, maar je moet de woorden decoderen om verder te gaan op schattenjacht.

instructies

1 Klik op de Clue Scroll in je inventaris om de aanwijzing te openen.

2 De volgorde van de letters om een ​​nieuw woord te maken. In het algemeen, de oplossing van een "RuneScape" anagram is de naam van een NPC (non-player character). Bijvoorbeeld, het anagram "ARE COL" is de Oracle on Ice Mountain en de anagram "Ik Faffy RUN" is Fairy Nuff van Zanaris (The Lost City).

3 Reis naar de NPC locatie, spreken met de NPC en ontvang uw volgende Clue Scroll.

Hints

  • Omdat verschillende gebieden rond "RuneScape" vergrendeld zijn, moet u mogelijk een zoektocht om toegang te krijgen tot de NPC te voltooien.
  • Met ingang van juli 2011, "RuneScape" heeft 38 anagrammen die kunnen worden weergegeven in uw Clue Scroll.