Hoe te Steam Chat gebruiken op een webpagina

Gamen op het Steam platform geeft je veel meer mogelijkheden dan alleen maar werken via je favoriete game. De Steam Overlay is een manier om snel te verschuiven uit het spel om toegang te krijgen tot websites of chatten met je vrienden, zonder het spel te sluiten of Steam te minimaliseren. De Overlay omvat zowel een webbrowser en een instant messaging-dienst, die tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Chatten over spel strategieën met je vrienden en kijk omhoog buit tafels op uw favoriete wiki, zonder ooit te hebben om het spel te verlaten.

instructies

1 Speel je spel tot je een goede stopplaats te bereiken. U kunt wachten tot je aan het begin van een nieuw niveau of campagne, of je personage is in een non-combat gebied. Anders kunt u gewoon het spel te pauzeren. Hoewel pauzeren is niet nodig om de Steam overlay in te voeren, zal het helpen om ervoor te zorgen dingen niet mis gaan in het spel terwijl je webpagina's bekijkt.

2 Houd de "Shift" toets ingedrukt en druk op de "Tab." Dit zal de Steam overlay openen. Aan de onderkant van het scherm vindt u een aantal menu-opties te zien. Klik op 'Bekijk alle vrienden "om een ​​klein venster met al uw online Steam vrienden te openen. U kunt dubbelklikken op een naam aan een chat-sessie, die een apart venster wordt geopend beginnen.

3 Klik op de optie "Web browser". Een browservenster geopend binnen de Steam Overlay. U kunt klikken en sleep de hoeken van de browser of een geopende chatvensters om ze te wijzigen. Om het spel te hervatten, druk op de "Shift" en "Tab" sleutelpaar opnieuw om de overlay te sluiten. Als u niet de chatvensters en Web browser te sluiten, zullen ze blijven waar ze zijn totdat u de overlay weer te openen.