How to Get Rid van Radio Interference via externe Computer Speakers

How to Get Rid van Radio Interference via externe Computer Speakers


Hoewel het misschien niet zo zorgelijk als spookachtige stemmen in de zolder zou kunnen zijn, kunnen valse radiosignalen via de luidsprekers van de computer net zo vervelend zijn. Het goede nieuws is dat de ware radiofrequentie-interferentie kan worden voorkomen in veel gevallen, en andere oorzaken die RFI ruis nabootsen kunnen ook worden geïdentificeerd.

De oorsprong van RFI Noise

Radiofrequenties deel van het elektromagnetische spectrum. Evenals het opzettelijk gebruik van radiofrequenties in de omroep en twee-weg communicatie, elk elektronisch apparaat zendt een radiofrequentie handtekening. De meeste zijn niet erg krachtig en niet geluidsproblemen meeste situaties. Omgekeerd kan veel elektronische apparaten ook als ontvanger van radiogolven, hoewel in de meeste gevallen, planning en houdt RFI lawaai van steeds een probleem.

Down on the Ground

Juiste aarding van uw computersysteem en de externe luidsprekers is niet alleen een veiligheidsmaatregel, het voorkomen van elektrische schokken, het verbetert ook de onderdrukking van radiogolven. Zonder een aangesloten grond pin - de derde ronde pin op een elektrische plug - elk elektronisch apparaat kan efficiënter werken als een antenne. Hoewel dit zal meestal leiden tot statische ruis; in sommige gevallen kunnen lage radiosignalen worden onderscheiden. Zorg ervoor dat uw computer en uw externe luidsprekers zijn aangesloten op de juiste wijze geaarde stopcontacten.

Cable With Care

Voor degenen die oud genoeg om radiotuners onthouden, zult u zich herinneren dat het bevestigen van een draad aan de antenneaansluiting soms kan het verbeteren van uw radio-ontvangst. Zorgvuldig bundelen luidsprekerkabel kan de antenne effect op uw externe speakers te verminderen. Route luidsprekerkabels uit de buurt van netsnoeren aan op een verdere verlaging van ruis. Als uw luidsprekers toe te staan, het upgraden naar afgeschermde luidsprekerkabel kan ook het verbeteren van de prestaties. Wrapping rollen van luidsprekerkabel door een ring magneet vermindert ook het vermogen van uw luidsprekerkabel op te treden als een antenne.

Andere Noisy Verdachten

Het is mogelijk dat een audiosignaal vanuit uw computer is het nabootsen van radiostoring. Een snelle manier om dit te controleren is via het Windows volume mixer. Activeren "Zoeken" en voer "het volume aanpassen systeem" in het zoekvak, tik of klik op "Systeemvolume aanpassen." U kunt meerdere volumeregelaars tonen hebben. Dempen elk, één voor één, tot de radio geluid ophoudt. Het verlaten van deze slider gedempt wordt voorkomen dat de radio geluid van invloed zijn op uw systeem.